ANTALYA’DA BARUT HOTELS COLLECTİON LANSMANI

Halil ÖNCÜ ( ANTALYA ) - 1971 yılından bu yana, Türkiye’nin köklü bir otelcilik markası olarak, dünya turizm markaları arasında haklı bir yere sahip olan Barut Otelleri, kendini yenilemeye ve sektörde yenilikler yapmaya devam ediyor.

ANTALYA’DA BARUT HOTELS COLLECTİON LANSMANI

Yarım asıra sığdırılmış milyonlarca yeniden ağırlama, milyonlarca tebessüm, milyonlarca anı, yüzlerce ödül ve en önemlisi istisnasız tüm misafirlerinin büyük takdiri ve sevgisini kazanan Barut Otelleri,  Barut Hotels Collection Lansmanı ile yine farkını ortaya koydu.

Lara Barut Otel’de gerçekleştirilen Lansman toplantısına Barut Hotels Yönetimi ve paydaşları katılırken, gecede Barut Hotels Collection adı altında özel olarak hazırlanan ve müziğini Kompozitor Marios Takoushis’in bestelediği ve Makedonya Radyosu Senfoni Orkestrası tarafından canlı olarak kaydedilen, çekimleri Kemer’de ve diğer Barut otellerinde gerçekleştirilen tanıtım videosu da katılımcılara sunuldu.

Gecede bir konuşma yapan Barut Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Barut, 'Temel felsefemiz mutlu misafir eşittir mutlu çalışan üzerine odaklı “diyerek sözlerini şöyle sürdürdü.

 “Temel felsefemiz mutlu misafir eşittir mutlu çalışan üzerine odaklı” diyen Haydar Barut, “Barut grubunun temel felsefesi mutlu misafir eşittir mutlu çalışan ilkesi üzerine odaklıdır. Üzerimizde yarım asrın yorgunluğu yok, aksine bundan sonra yapacağımız, yapmak istediğimiz işlerin heyecanı var. Barut Collektion bu çalışmaların ürünüdür. Umuyorum ki, Barut Hotels markasına yeni değerler katacak ve uzun yıllar hem şirketimize hem de ülkemize hizmet edecek”

Barut Grubu Satış ve Pazarlama Koordinatörü Samuray Önen, Barut Hotels Collektion hakkında verdiği bilgilerde, “Collection bildiğiniz üzere, Kolleksiyonerin uzun yıllara dayanan bir vizyonunu yansıtan, bilgi, zevk ve tutku birikiminden oluşan bir derlemedir. Barut Collektion ise, kurulmuş olduğumuz 1971 yılından bu yana tarafsız platformlar ve uluslararası tur operatörleri tarafından defalarca taçlandırılmış olan, kalite ve yüksek hizmet anlayışı ile misafirlerimizin tesislerimizde konaklama süresinde onların görüşlerini almamız ve bununla birlikte tesilerimizde ürün ve imkanları bir üst çıtaya çıkarmamızdır. Yeni segmentimizde oranı % 45’leri bulan tekrar eden misafirlerimizin alışık olduğu hizmetlere ek olarak 200’e varan yiyecek içeçecek sunumu, tüm gün yiyecek ikramı, Ala Carte kahvaltının yanında sınırsız ve ücretsiz diğer A la Carte sunumlar, Uluslararası referanslı gösteriler, Showlar, spor aktiviteleri, Workshop’lar, çocuk kulübü ve Spa hizmetleri birçok yenilikçi hizmet bulunuyor” diye konuştu.

Her geçen gün artan tesisleri ile dünya turizm markaları içinde saygın bir yere sahip olma mutluluğunu yaşayan Barut Otelleri, her koleksiyon sahibi gibi, edindiği eşsiz birikim, mutluluk ve seçenek zenginliğini, yaratıcı dokunuşlarla geliştirerek artık Barut Hotels Collektion adı altında sektöre dinamizm katmaya devam edecek.