'YURT DIŞINDAN YAZILIM TALEPLERİ ALMAYA DEVAM EDİYORUZ!'

Halil ÖNCÜ (ANTALYA) - Antalya’dan 72 ülkeye, seyahat sektöründe yer alan yüzlerce firmaya yazılım çözümleri üreten SAN Tourism Software Group Yönetim Kurulu Başkanı Erol Türk değerlendirmelerde bulundu.

'YURT DIŞINDAN YAZILIM TALEPLERİ ALMAYA DEVAM EDİYORUZ!'

Sektörün en güçlü markası Sejour’un yanı sıra, 2013 yılında kurulan Paximum markası ile de yoluna devam eden SAN TSG’nin Yönetim Kurulu Başkanı Erol Türk, Pandemi sürecini bir fırsat olarak değerlendirdiklerini belirtirken, yurt dışından yazılım talepleri almaya devam ettiklerini belirterek “ Yazılımlarımıza yurt dışından talepler gelmeye devam ediyor. Portekiz’de bir projemiz oldu. Tunus’ta büyük bir projemiz oldu. Türkiye içerisinde global çapta birkaç bir projemiz var. Ve dünya çağında da çok büyük bir marka ile de 2021’deki projelerimiz içinde iyi bir haber vermeyi de bekliyoruz” dedi.

Önümüzde tünelin sonunda bir ışık var!

Erol Türk yaptığı açıklamasında  “Pandemi süreci bizim için, bazı projelerimizi yapmak için bir fırsat oldu. Bu aşamada mutfağımızı biraz temizledik diyebiliriz. Tamamen yeni nesil ürünler ve özellikle mobil ürünler ile müşterilerimize destek olmaya çalıştık. Ücretsiz olarak dağıttığımız mobil ürünler ile evden çalışan müşterilerimize bu aşamada elimizden geldiğince destek olduk. Yine Paximum ürünümüz ile yine müşterilerimizden topladığımız dataları dünyaya servis etmeye devam ettik. Günün sonunda genel ortalamanın üzerinde kaldık ama hedeflerimizden çok uzak kaldık. % 100’e yakın bir büyüme hedeflerken, maalesef geçen senenin % 60 seviyesinde kaldık. Şu anda diyebilirim ki, sisteme gelen aramalardan yaptığımız istatistiklerde önümüzde tünelin sonunda bir ışık var. İnşallah 2021’de biraz daha toparlanacağız. 2019’a göre %60-70 seviyelerine geleceğimizi düşünüyorum. Beklentilerimiz bu yönde” dedi.

KÖK ödülü ile büyük bir gurur duyduk!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından bu yıl ilk kez verilen Kente Önem Katanlar Ödülleri arasında,  dijital İnavasyon dalında Kente önem katanlar kategorisinde ödüle layık görüldükleri ve bunun gururunu yaşadıklarını da sözlerine ekleyen Erol Türk “ ATSO’ya, seçici kurula bu manada çok teşekkür ediyorum. Bizi dijital İnovasyon dalında Kente önem katanlar kategorisinde ödüle layık gördükleri için. Bu ödüle bizi Otel Secure ürünümüz ile layık gördüler. Otel Secure ürünümüz de bizim acentelerimiz ile oteller arasındaki iç iletişimi sağlayan rezervasyon, konfirmasyon sistemidir. 150 kadar İncaming firması, binlerce otel ile sadece ve sadece bu kanal ile haberleşmekte. Bu şekilde ön büro entegrasyonları ile insan gücü, doğaya kazandırdığımız tasarruf ile önemli bir ürün. Yaklaşık altı yıldır biz bu ürünü tamamen ücretsiz olarak vermekteyiz” diye konuştu.