YENI GENEL MÜDÜR 'FİKRET YÜKSEL'

Türkiye’nin lider otel gruplarından Radisson Otel Grubu yeni atamasını duyurmaktan mutluluk duyuyor.Radisson Blu Resort & Spa Çeşme’nin yeni Genel Müdürü Fikret Yüksel oldu.

YENI GENEL MÜDÜR 'FİKRET YÜKSEL'

Türkiye’de 31’in üzerinde faaliyette ve gelişim aşamasındaki otelleriyle hizmet veren Radisson Otel Grubu’nun Ege’nin incisi Çeşme’deki Radisson Blu Resort & Spa Çeşme Oteli’nin yeni Genel Müdürü Fikret Yüksel oldu.

 

25 yılı aşkın otelcilik tecrübesiyle Fikret Yüksel, 2000 yılından bu yana Radisson Otel Grubu bünyesinde farklı otellerde yöneticilik yaptı.Radisson Blu Resort & Spa Çeşme’den önce Radisson Blu Hotel Batum’un Genel Müdürlüğünü üstlenen Yüksel, 2016-2017 yıllarında Letonya’daki Park Inn by Radisson Valdemara, Park Inn by Radisson Residence Barona ve Radisson Hotel Old Town Riga otellerinin Genel Müdürü olarak görev aldı. Ayrıca daha önce Radisson Blu Hotel Rosa Khutor, Park Inn by Radisson Rosa Khutor, Radisson Resort & SPA Alushta ve Radisson Blu Hotel Batumi ve Radisson Blu Hotel Ankara’da da genel müdür olarak çalıştı.

Uzun yıllardır Radisson Otel Grubu’nda yöneticilik görevleri üstlenen Fikret Yüksel, otelcilik deneyimini Radisson Blu Resort &Spa Çeşme’de aktaracak.