UZUN KONAKLAMA KIŞ PAKETİ İLE SEKTÖRE ÖNCÜLÜK EDİYOR

Antalya’nın gözde turizm merkezi Belek’te yer alan RegnumCarya, hazırladığı Kış Paketi ile kış sezonuna yenidenhareket kazandırmayı amaçlıyor.

UZUN KONAKLAMA KIŞ PAKETİ İLE SEKTÖRE ÖNCÜLÜK EDİYOR

Her sene hayata geçirdiği farklı çalışmalarla dikkat çeken RegnumCarya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şafak Öztürk, “ Antalya’mızın kış döneminde sunduğu artıları daha fazla öne çıkarmamız lazım” dedi.

Önemli avantajlar sunacak

Antalya’nın Belek Turizm Merkezi’nde bulunan RegnumCarya, yaz sezonunu geride bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde kış sezonu için çalışmalarına başladı. Bugün Kış Paketi’ni satışa açan RegnumCarya, minimum 14 günlük konaklama sunduğu Kış Paketi ile hem fiyat hem de hizmetler anlamında tatilcilere önemli avantajlar sunacak. Tesis, hazırladığı bu paket ile hem kış sezonuna hareket kazandıracak hem de tatilcileri kış döneminde tatile teşvik edecek. İlk defa geçen sene hayata geçirdiği Kış Paketi ile kış sezonuna hareket kazandıran RegnumCarya, bu çalışması ile diğer otellere de ilham verdi. 

12 ay turizm için…

RegnumCarya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şafak Öztürk, “Amacımız kış sezonuna hareket kazandırmak” dedi. Pandemiye rağmen aldıkları önlemlerle Yaz dönemini hareketli geçirdiklerini belirten Öztürk, “Bu hareketliliği geçen sene olduğu gibi bu kış da devam ettirmek istiyoruz. Geçen kış sunduğumuz paket ile geçtiğimiz sezon Ocak Şubat ve Mart aylarında doluluklarımız  %75 seviyelerini aştı.Bu sene için de minimum 14 günlük konaklamayı içeren Kış Paketimizi, bugün itibari ile satışa sunduk. Misafirlerimiz bu paket ile hem uygun fiyat hem de hizmet anlamında avantajlar elde ediyor. Diğer otellerin de örnek aldığı bu çalışmamız ile kış aylarında da Antalya’ya hareketlilik getirebiliriz. Antalya gibi donanımlı ve zengin bir destinasyonda 12 ay turizm yapmamız için misafirlerimizi tatile teşvik etmemiz gerekiyor. RegnumCarya olarak 12 ay kesintisiz hizmet vermek için farklı çalışmalar içinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.