TÜRKİYE’DEKİ TEMSİLCİSİ DİANA TURİZM OLDU

LMX Touristik ve Diana Turizm Türkiye turizmi için işbirliği yapacak

 TÜRKİYE’DEKİ TEMSİLCİSİ DİANA TURİZM OLDU

Türkiye’deki operasyonlarını her geçen sene büyüten Alman tur operatörü LMX Touristik ve Türkiye’nin saygın turizm markalarından biri olan ve sektördeki 45. yılını kutlayan Diana Turizm, Türkiye turizmine daha fazla katkı sağlamak için işbirliği yapacak. LMX Touristik ile anlaşan Diana Turizm, markanın Türkiye temsilcisi oldu.

LMX Touristik CEO’su Lars Ludwig ve Diana Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Burak Tonbul’un yaptığı ortak basın açıklamasında yapılacak işbirliği sonucunda LMX ile Türkiye'ye seyahat edecek tüm yolcuların incoming hizmetleri Diana Turizm tarafından sağlanacak. 2022 sezonunda Türkiye’ye 125.000 misafir getirmeyi hedefleyen LMX, yapılan işbirliği anlaşmasıyla Türkiye’nin köklü turizm markası Diana Turizm ile Türkiye pazarında daha da etkin olmayı hedefliyor.

LMX Touristik CEO’su Lars Ludwig ve Diana Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Burak Tonbul’un imzasını taşıyan ortak basın açıklaması şöyle:

“Gururla ve heyecanla sizleri bilgilendirmek isteriz ki, LMX Touristik ve Diana Turizm olarak Türk turizmine daha iyi ve daha fazla katkı sağlayabilmek için stratejik iş birliği yapmaya karar vermiş bulunmaktayız.

01 Kasım 2022 itibari ile LMX Touristik, Türkiye temsilcisi olarak Diana Turizm ile anlaşmış bulunmaktadır. Bu tarihten itibaren LMX ile Türkiye'ye seyahat edecek tüm yolcuların incoming hizmetleri sadece Diana Turizm tarafından sağlanacaktır.

2000 yılında Almanya 'nın Leipzig kentinde kurulan LMX Touristik kurulduğu günden bu yana daima büyümüştür. 2018/19 sezonunda yaklaşık 600.000 müşteri tatillerini LMX ile gerçekleştirdi. 2021/22 sezonu için ise aynı rakamlar beklenmektedir. LMX kurulduğu günden bu yana satın alma ve satıştaki hızlılığı ve optimasyonu, yatırım yapmış olduğu teknolojik yenilik ve geliştirmelere borçludur. LMX kurulduğu günden bu yana Türkiye her zaman en önemli destinasyonu olmuştur, 2015 yılından bu yana Türkiye'deki müşteri sayısını her yıl artırarak ülkemize yaklaşık 800.000 Alman misafir getirerek büyük bir başarı elde etmiştir. 2022 sezon sonuna kadar 125.000 misafir beklenmektedir.

Türk Turizminin lokomotifi sayılan ve 1977 kurulan Diana Turizm, 45 yıldan beri Türkiye'de incoming, otelcilik ve taşımacılık alanlarında lider konumunda bulunup bu süre içerisinde başta yaz ve kış tatili olmak üzere, kültür turu, mavi yolculuk, doğa ve gastronomi seyahatleri için ülkemizi tercih eden milyonlarca turiste hizmet vermiş köklü bir turizm markasıdır.

Yıllardır kendi alanlarında teknolojik yeniliklerle turizme ayrıcalıklar kazandırmış, önceliğini müşteri memnuniyeti olarak benimsemiş ve bugünkü yerine ulaşmış her iki firmanın iş birliğini siz değerli partnerlerimize büyük bir mutlulukla duyurmak isteriz. Bundan sonraki dönemde, tecrübelerimizi birleştirerek, yeni stratejik kararlar alıp yeni başarılarımız ile sektöre ve misafirlerimize birlikte hizmet etmekten onur duyacağız.

Kamuoyuna saygı ile duyururuz.”