TURİZMİ YENİDEN YEŞERT KAMPANYASI

Alevlere karşı birlikte oluşturduğumuz dayanışma ruhumuzla şimdi ege ve Akdeniz’de yaşamı yeşertme vakti. TÜRSAB “yeniden yeşert” kampanyası ile bütün vatandaşlarımızı bölgede yaşayan ve geçimini turizmden kazanan insanlarımıza desteğe çağırıyor.

TURİZMİ YENİDEN YEŞERT KAMPANYASI

Pandemi ve doğal afetler bu yıl turizm bölgelerimizi olumsuz etkiledi. Bölge halkı da turizm tesislerimiz de tam anlamıyla var olma mücadelesi veriyor.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), Ege ve Akdeniz bölgelerimizdeki bu tabloyu değiştirmek için tüm vatandaşlarımızdan destek bekliyor.TÜRSAB, yangınlar nedeniyle ciddi zarar gören bölge insanımıza nefes olabilmek adına tüm vatandaşlarımızı tatillerini bu bölgelerde geçirmeye davet ediyor.Bölgede yöresel ürünlerini satmaya çalışan çiftçilerimizden küçük esnafımıza, otellerde çalışan emekçilerimize kadar geçimini turizmden kazanan tüm bölge halkının bu desteğe ciddi anlamda ihtiyacı var.

Dünya’nın en güzel sahilleri de dünyanın en misafirperver insanları da sizi bekliyor. Tahrip olan bitki örtüsünün, ağaçların yeniden canlandığını görmek, geleceğimize ve hayallerimize her zamankinden daha sıkı sarılmamız gerektiğini sizlere hatırlatacakTatil planlarınızı bu bölgelerde yaparak tarlasına domates eken köylümüze, eşsiz doğal tarihi güzelliklerimizi tanıtan rehberimize, canla-başla çalışan hizmet sektörümüze, geçimini turizmle sağlayan tüm vatandaşlarımıza can suyu olabilirsiniz.

TÜRSAB, yeniden yeşert kampanyasını, Türkiye’ye duyurmak için büyük bir kampanya başlatıyor. 5 büyük ilde (İstanbul, İzmir, Gaziantep, Bursa ve Ankara) belediyelerin desteği ile aldığı billboardlarla yeniden yeşert kampanyasını vatandaşa duyuracak. Her gün milyonlarca insanın kullandığı metrolardaki ekranlarda da kampanyanın görselleri yayınlanacak. TÜRSAB TV ekibinin afet bölgesindeki vatandaşlarla yaptığı röportajlarda ulusal medya mecralarında yer bulacak.

TÜRSAB, içimizdeki dayanışma ruhuyla ağaçları, doğayı, hayalleri, geleceği ve tabii ki turizmi yeniden yeşerteceğinize yürekten inanıyor.