THE BODRUM EDITION 2021 YAZ SEZONUNA HAZIR

19 Nisan'da açılıyor.

THE BODRUM EDITION 2021 YAZ SEZONUNA HAZIR

Türkiye’nin büyüleyici Turkuaz Kıyısında yer alan Ian Schrager'in Marriott International iş birliği ile açılan ve Türk yeme - içme dünyasına yenilikçi bir bakış açısı getiren The Bodrum EDITION, önümüzdeki sezon için yeni şef ve pop-up restoran işbirliklerini duyurdu.

Yaz mevsiminin en önemli duraklarından biri olan The Bodrum EDITION, 19 Nisan'da bölgede benzeri olmayan, özgün bir yeme - içme ve eğlence programıyla kapılarını yeniden açacak. Otelin tüm yeme-içme alanları otelde konaklayanların yanı sıra dışarıdan gelen misafirlere açık olacak. Otelin restoranları: Osman Sezener şefliğinde modern Ege ve Anadolu mutfağı ile “Kitchen Bodrum”, ünlü şef Diego Muñoz'un imzasını taşıyan Peru ve Latin Amerika konseptli “BRAVA” ve Morena içerisine Asya Füzyon spesiyaliteleri ile pop-up olarak dahil olan “İnari Omakase” ile yeni sezonda farklı deneyimler sunacak.

Restoranlar yaz sezonunda öne çıkacak

The Bodrum EDITION’ın tüm gün açık restoranı Morena’nın Perulu şefi Diego Muñoz, İstanbul’un en iyi Asya restoranı Inari Omakase ile işbirliği yapıyor. Sabahları misafirlere rahat bir ortam sunan restoran, akşam saatlerinde Japon lezzetlerini içeren enfes bir menü sunumuyla İnari Omakase Pop Up’ına dönüşecek.Misafir tercihlerinin yanı sıra en son gastronomi trendlerini göz önünde bulunduran yeni pop-up, çevrenin biyolojik çeşitliliğini ve Türkiye'nin sunduğu en taze yerel ürünleri kullanarak kutlayan seçkin bir menü ile Bodrum'a taşıyacak. Inari'nin köklü lezzet ve kültür füzyonu geleneği bu işbirliğini deniz kenarında adeta Doğu - Batı sentezi haline dönüştürecek.