TENİS KORTLARI TURİZME BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK

Göynük Mahallesinde mülkiyeti Kemer Belediyesine ait olan 1760 parseldeki 19 dönüm arazi üzerine tenis kortları yapılacağı bildirildi.

TENİS KORTLARI TURİZME BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK

Söz konusu alanın 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre yapılan ihale sonucunda yap işlet devret modeline göre 20 yıllığına kiralandığı belirtildi.

İmar planında açık spor alanı olarak görünen 19 dönümlük alanı ihaleyle kazanan firmanın, Kemer’de spor turizmine katkı sağlamak ile ulusal ve uluslararası tenis organizasyonlarının Kemer’de yapılmasını amaçladıkları ifade edildi.

Kötü görüntüsünden arındırılarak 19 adet tenis kortunun yapılması planlanan alan ile ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer’i spor organizasyonlarının merkezi haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Belediye Başkanı Topaloğlu, Türkiye’nin en önemli turizm lokomotifleri arasında yer alan Kemer’de birçok ulusal ve uluslararası spor organizasyonunun yapıldığına değinerek, “Göynük mahallemizde mülkiyeti belediyemize ait olan 19 dönümlük bir alan var. Buranın ihalesini yaptık ve yap işlet devret modeline göre 20 yıllığına bir firmaya verdik. Firma buraya 19 tane tenis kortu yapmayı düşündüğünü söyledi. Birçok ulusal ve uluslararası tenis organizasyonunu Kemer’e getirmeyi hedefliyoruz. Kemer’i spor destinasyonu haline getirmeye çalışıyoruz. Tüm Kemerli vatandaşlarıma şimdiden hayırlı olsun.” diye konuştu.