TATİLSEPETİ AİLESİ WCGC TURKEY 2021’DE!

Dünya genelinden birçok golfçüyü bir araya getiren dünyanın en geniş katılımlı şirketler arası golf turnuvası World Corporate Golf Challenge (WCGC), bu yıl Bodrum’da gerçekleştirilecek.

TATİLSEPETİ AİLESİ WCGC TURKEY 2021’DE!

Türkiye’de dokuzuncusu düzenlenecek turnuvaya, Tatilsepeti Yönetim Kurulu Üyeleri Kaan Karayal ve Özgür Cem Can, Tatilsepeti takımı olarak katılacak.

10-12 Eylül 2021 tarihlerinde Regnum Golf & Country Club Bodrum ev sahipliğinde gerçekleştirilecek WCGC, aynı zamanda dünyanın en geniş katılımlı şirketler arası golf turnuvası olarak biliniyor. Bu yıl Türkiye’de dokuzuncusu düzenlenecek turnuvaya, Türkiye’nin önde gelen turizm portali Tatilsepeti ailesini temsilen Tatilsepeti ortakları Kaan Karayal ve Özgür Cem Can katılacak.

Şirketin iki ortağının aynı takımda, kendi şirketlerini temsil etmesinin çok karşılaşılmayan bir durum olduğunu söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Karayal, “Şirketimizi, başka birinin temsil etmesi içimize sinmedi. Bu nedenle, bu görevi yönetim kurulu üyeleri olarak, bizler üstlendik. Başarırsak bizim başarımız, başaramazsak da bizim başarısızlığımız olsun istedik” açıklamasında bulundu.

Sosyal sorumluluk projesine destek

Bugüne kadar dünya genelinde bir milyondan fazla golfçüyü bir araya getiren WCGC Turkey, bu yıl düzenlenen organizasyon kapsamında orman yangınlarından etkilenen ailelere destek olmak adına, “TEV – Eğitimle İyileştirelim” burs fonuna katkıda bulunacak.