SPOR TURİZMİ BİRLİĞİ’NDE KIRAN KIRANA BİR SEÇİM!

Vole Sports Seyahat Acentası’nın sahibi Arif Gözoğlu STB’nin yeni başkanı oldu.

SPOR TURİZMİ BİRLİĞİ’NDE KIRAN KIRANA BİR SEÇİM!

2012 yılında kurulan ve ülkemizdeki yerli ve yabancı futbol kamplarının yanı sıra golf, tenis, bisiklet gibi farklı spor branşlarının organizasyonlarını düzenleyen seyahat acentaları, oteller ve tedarikçilerinin bulunduğu Spor Turizmi Birliği (STB) seçimleri dün gerçekleşti.
Kan değişiminin yaşandığı ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen genel kurulda Vole Sports Seyahat Acentası’nın sahibi Arif Gözoğlu STB’nin yeni başkanı oldu.

Winners Club Seyahat Acentası Sahibi Bilgehan Bakırcıoğlu’nun başı çektiği kaybeden listede eski STB başkanlardan halen TÜRSAB Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı olan Ferit Turgut’un, TÜRSAB Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Abdülhamit Kuk’un ve iki dönem STB’ye başkanlık yapan TÜRSAB Spor Turizmi İhtisas Başkanı Recep Şamil Yaşacan’ın temsilcisi Tolga Gündüz’ün olması dikkat çekti.

Oy kullanmaya yetkili olmayan bir kişinin aynı zamanda aday listelerinde olduğunun fark edilmesiyle başlayan kısa süreli gerginlik, tarafların sağduyusu ile fazla uzamadan sona erdi.

Seçim sonunda her iki aday dostane bir şekilde birbirlerini tebrik ettiler.

Arif Gözoğlu yapmış olduğu açıklamada seçimin geride kaldığını belirterek, yoğun bir çalışma içine gireceklerini son dönem Pandemi ile birlikte büyük sıkıntılar yaşayan sektörde geliştirecekleri yeni projeler ile Spor Turizmi Birliği’ni en iyi yerlere getireceklerini söyledi.

İşte yeni STB Yönetimi


Yeni Başkan Vole Sports Seyahat Acentası’nın sahibi Arif Gözoğlu

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri
Arif GÖZOĞLU
Nida KİRAZ
İlengiz GÜREL
Uğur BIÇAKCI
Kenan KURTEŞ
Mustafa ERGUN
Kemal CANFEDAİ
Seçim HAMARAT
Yavuz BAKAR

Denetim Kurulu Asil Üyeleri
Ahmet AKYURT
Ferit CAFER
Burak UMUTLUOĞLU