SOSYAL PROJELERİN ÖNCÜ MARKASI 'ANTALYA AQUARİUM'

Dünyanın en büyük tünel akvaryumu Antalya Aquarium, sosyal projeleri ile Antalya’nın öncü markası olma yönünde çalışmalarını sürdürüyor.

SOSYAL PROJELERİN ÖNCÜ MARKASI 'ANTALYA AQUARİUM'

Pandemi sürecinin en direkt etkileri nedeni ile kan bağışı konusunda da toplumda farkındalık yaratılması gerektiği düşüncesi ile  Türk Kızılay Batı Akdeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü  Dr.Tufan Ertop ile bir süredir istişareler devam etmekte idi. Bu kapsamda Türk Kızılay Batı Akdeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr.Tufan Ertop ,Türk Kızılay Antalya Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Erkan Kaya ve  Bölge Planlama Uzmanı Fatma Özkan Antalya Aquarium'u ziyaret ettiler.

Antalya Aquarium Genel Müdürü İsmail Arık,Dr Turan Ertop ve heyetine, ziyaretleri için teşekkürlerini sunarken Türk Kızılay Akdeniz Bölgesi Kan Merkezi Müdürlüğü ile kan bağışı konusunda farkındalık yaratılması, bu konuda toplum bilincinin ve hassasiyetinin artırılması,Antalya Aquarium’un verebileceği diğer destekler ve ortak proje imkanları için görüşmeler yaptıklarını, önce Antalya Aquarium ekibini sonra tüm hemşehrilerimizi ve misafirlerimizi kan bağışı yapmaya davet ettiklerini, bu konuda farkındalık yaratacak ilave etkinlikler planladıklarını aktardı.