SETUR, ANTALYA TURİZM FUARI'NA KATILDI

Setur’un, Türkiye’nin en önemli organizasyonların biri olan Antalya Turizm Fuarı’nda yer alan standı yoğun ilgi gördü.

SETUR, ANTALYA TURİZM FUARI'NA KATILDI

Türkiye’nin önde gelen turizm şirketlerinden Setur, turizm profesyonellerine yönelik Türkiye’nin en önemli organizasyonlarından birisi olan Antalya Turizm Fuarı’na katıldı. Antalya Turizm Fuarı (ATF), 27 – 28 Ekim 2021 tarihleri arasında 25 farklı ülkeden 2 bin seyahat acentesi yetkilisinin katılımıyla ANFAŞ’da gerçekleştirildi.

Profesyonellere yönelik satış-pazarlama hedefli bir organizasyon olan ATF’de paneller, seminerler ve sunumlar da düzenlendi. Setur Yurt İçi Operasyon Müdürü Serhat Günay, “Turizm ve Satışlar- İç Pazar Yönetimi” başlıklı panelde konuşmacı olarak yer aldı. Panelde pandemi ile birlikte değişen tüketici beklentileri, otellerin ve tur operatörlerinin bu yönde yaptığı yenilikler ve değişikler konuşulurken Serhat Günay, Kasım ayı ortasında başlaması planlanan erken rezervasyon kampanyasının önemine dikkat çekerek artan taleplere karşın ve yerli turistlerin hem fiyat hem kontenjan anlamında avantajları kaçırmaması için bu fırsatı mutlaka değerlendirmeleri gerektiğini vurguladı. Setur’un gelecek dönem yatırımlarından da kısaca bahseden Günay, kalite ve güvenden ödün vermeyen Setur’un teknolojik yatırımlar ile turizm sektörüne yenilikler katmaya devam edeceğini dile getirdi.

Katılımcıların Setur standına yoğun ilgi gösterdiği ATF’de, bu yılki konsept “yerinde ve deneyimsel pazarlama” olarak belirlendi ve pandemi sonrası turizmde yakalanacak ivmeye katkı sağlaması hedeflendi. Bu çerçevede ATF’ye katılan yabancı satış acenteleri, Türkiye’deki farklı destinasyonların temsilcileri, otellerin yönetimleri ve satış-pazarlama ekipleri, Türk acente yöneticileri ile buluşarak ticari anlaşmalara imza attılar. Ayrıca sattıkları tesisleri yerinde görüp tanıma imkanı da buldular. Antalya Turizm Fuarı’nı 20 ülkeden gelen turizm medya temsilcileri de izledi.