SEKTÖRÜN KOKU UZMANI 'LEON HİJYEN KOKULANDIRMA'

Halil ÖNCÜ ( ANTALYA ) - Antalya’da yer alan, Leon Hijyen Kokulandırma Firmasının sahibi İsmet Özdemir ile firma olarak yaptıkları çalışmaları konuştuk.

SEKTÖRÜN KOKU UZMANI 'LEON HİJYEN KOKULANDIRMA'

Sektörde özellikle başta tuvalet hijyeni ve kokulandırma üzerine ürünler geliştirdiklerini belirten Özdemir, özellikle otellere kurumsal koku yarattıklarını ve geniş alan kokulandırılmasının yanı sıra doğal yastık kokusu da geliştirdiklerini söyledi.

İsmet Özdemir yaptıkları çalışmaları anlatarak “ Firma olarak tuvalet hijyeni ve kokulandırma üzerine ürünlerimiz bulunmakta. Koku ile ilgili sektörü kapsayacak bütün ürünlerimiz mevcut. Ürün yelpazemiz içerisinde tuvalet temizliği üzerine fotoselli köpük sistemleri, Nano tuvalet hijyen sistemleri, fotoseli el dezenfektanları, fotoselli kağıt sistemleri, tuvalet kokulandırma sistemleri, pisuar kokulandırma sistemleri bulunuyor. Leon hijyen olarak, başta Antalya bölgesi olmak üzere Bodrum, Marmaris, İzmir,Afyon, Bursa’da bulunan turizm tesislerine Leon Hijyen Kokulandırma Firması olarak hizmet veriyoruz. Daha çok grup otelleri ile çalışmaktayız.”dedi.

Kurumsal koku yaratmak adına ekiplerin yoğun çalışma içerisinde olduğunu da söyleyen İsmet Özdemir “Koku ile ilgili olarak başta kurumsal koku yaratılması olmak üzere geniş alan kokulandırılması, tuvalet kokulandırılması, odaların kokulandırılması, hatta doğal yastık kokusu bile üretmekteyiz. Koku isteğe bağlı olarak, odaların kokulandırılması için de koku seçeneklerimiz mevcut. Koku ile ilgili her türlü ürünümüz bulunmakta.”diye konuştu.