POYD İFTARDA BULUŞTU

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Nisan ayı geleneksel toplantısını Ramazan ayı nedeniyle iftar olarak düzenledi.

POYD İFTARDA BULUŞTU

Hotel Su’da düzenlenen yemeğe ilgi büyük olurken, yemekte yeni üyelere rozetleri takıldı, katılım belgeleri sunuldu. Sektör temsilcileri gecede birbirleri ile görüş alışverişi imkanı buldu.

POYD Başkanı Ülkay Atmaca, güzel bir akşam yaşadıklarını belirterek, zorlu bir dönemden geçtiklerini ancak sektör olarak bu zorlu günleri de atlatacaklarını söyledi.

Başkan Ülkay Atmaca yaptığı konuşmasında “ Böylesine mübarek bir günde, Ramazan ayında 16 yıldır üyesi olduğum, birkaç dönemde yönetiminde olduğum POYD’da bana ilk defa iftar kısmet oldu. Böylesine güzel bir akşamda bizleri yalnız bırakmadığınız için bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. İyi bir yıla girmeye hazırlanıyorduk, farklı gelişmeler oldu. Bir an önce, önceliğimiz insanların ölmemesi, barışın sağlanması ve insanların günlük hayatına devam etmesi. Bizim için turizmden, gelirden gelen turistten bu konu daha önemli. Dünyada barışın olmasını istiyoruz. Bir an önce hem Ülkay Atmaca olarak, hem POYD Başkanı olarak barışın tüm dünyada egemen olması ve eski günlerdeki gibi her ülkenin kendi bağımsızlığına devam etmesi en büyük dileğim. İnşallah bir an önce savaş biter ve eski günlerimize döneriz” dedi.