PERA PALACE HOTEL'E REKOR İLGİ

Pera Palace Hotel, çekimleri Pera Palace Hotel’de gerçekleşen yeni bir Türk dizisinin yayınlanmasıyla tüm dünyanın ilgi odağı oldu.

 PERA PALACE HOTEL'E REKOR İLGİ

Türkiye’nin Lider Seyahat Sitesi Enuygun, Pera Palace Hotel’i aratanların bir aydan az bir süre içerisinde yüzde 5000 oranında arttığını açıkladı.

Son zamanlarda adını isminden alan diziyle tüm dünyadan izleyicilere ulaşarak merak uyandıran Pera Palace Hotel seyahat severlerin de tercihi oldu. Çekimleri Pera Palace Hotel'de gerçekleşen dizinin 3 Mart'ta gösterime girmesiyle dünyada tüm gözler yoğun olarak yeniden bu tarihi otele çevrildi. Türkiye’nin Lider Seyahat Sitesi Enuygun’un verilerine göre, dizinin yayınlanmaya başlamasıyla birlikte Pera Palace Hotel aramalarında yüzde 5000 oranında rekor bir artış yaşandı. Pera Palace Hotel’den alınan bilgiye göre, son bir yılda 8 bin olan Atatürk Odası ziyaretçi sayısı sadece mart ayında 10 bine ulaştı. Tüm mekânların rezervasyonlu ziyaretçilerinde ise 10 katı aşan artışlar yaşandı.

1895 yılında hizmete açılan Pera Palace Hotel, İstanbul’un en ihtişamlı yapılarından biri olarak öne çıkıyor. 130 yıllık tarihinde birçok önemli döneme tanıklık etmiş ve ilklere imza atmış, Türkiye'nin Avrupai standartlarda hizmet veren ilk oteli olan Pera Palace, Atatürk’ten ünlü polisiye yazarı Agatha Christie’ye kadar ağırladığı önemli misafirleriyle de ilgi odağı olmaya devam ediyor. Pera Palace’ın hikâyesi, tüm dünyada izleyicilerle buluşan diziyle birlikte yeniden gündeme oturdu.