ÖZGÜL TERMAL KAPILARINI AÇIYOR

Pandemi nedeniyle hizmetlerine ara veren Gazlıgöl bölgesinde faaliyete bulunan ve misafirleri tarafından “aile oteli” olarak nitelenen Grand Özgül Termal Tatil Köyü bugün itibariyle yeniden kapılarını misafirlerine açıyor.

ÖZGÜL TERMAL KAPILARINI AÇIYOR

1,5 yıldır yaşanan koronavirüs pandemisi nedeniyle faaliyetlerine geçici olarak ara veren Grand Özgül Termal Tatil Köyü bugün kapılarını misafirlerine açıyor.

ÇINAROĞLU: ÖNCELİĞİMİZ SAĞLIK

Her şeyden önce insan sağlığının kendileri için birinci sırada geldiğini ve bu sebeple koronavirüs tedbirleri nedeniyle faaliyetlerine geçici olarak ara verdiklerini aktaran Grand Özgül Termal Tatil Köyü Genel Müdürü Süleyman Çınaroğlu, "Bugün itibariyle ülke genelinde 17 gündür uygulanan tam kapanma sona eriyor ve kontrollü normalleşme takvimi başlıyor. Bizlerde bu çerçevede “Güvenli Turizm Sertifikası” bulunan tatil köyümüzde geçici olarak ara verdiğimiz faaliyetlerimize yeniden başlayarak, misafirlerimizi sosyal mesafe ve hijyen kuralları kapsamında yeniden kabul etmeye başlayacağız. Bu kapsamda tatil köyümüzü tercih eden tüm misafirlerimiz odalarımızda bulunan mutfak, havuz ve küvet dolayısıyla isterlerse konaklamaları boyunca odalarından çıkmadan da hizmet alabilirler. Yine restoranımızda da gerekli önlemleri alarak, kahvaltı ve akşam yemeği 'açık büfe' olarak hizmet vermeye devam edecek. Tabi restoranımızda kişi kapasitesinin yarısına göre misafirlerimize hizmet verilecek. Ayrıca isteyen misafirlerimize odalarına özel sipariş ile de hizmette bulunulacak." dedi.

PANDEMİ KOŞULLARI KAPSAMINDA REVİZYON GERÇEKLEŞTİRDİK

Grand Özgül Termal Tatil Köyü'nün faaliyetlerine ara verdiği süreçte yenilenen yüzü ve sürekli güncellenen hizmet anlayışını geliştirmek için hummalı çalışmalar yaptıklarını kaydeden Çınaroğlu, "Pandemi nedeniyle faaliyetlerimize ara verdiğimiz süreçte pandemi koşullarına göre güncel bir revizyon gerçekleştirdik. Yeni hizmet düzeninde ilk önce misafirimiz otelimizin kapısından girdiği andan itibaren valizleri dezenfekte edilecek. Resepsiyonist kısmına gelen misafirimize tek kullanımlık kalem ve hijyen kiti verilecek. Misafirlerimiz odalarına belboy eşliğinde çıkarıldıktan sonra gerekli önlemlere riayet edilerek sosyal mesafe çerçevesinde hizmetler devam edecek. Elbette sosyal mesafeye dikkat edildiği kadar yüz maskesi kullanımına da özen gösterilecek. Yeni hizmet anlayışımızda tatil köyümüzdeki pek çok şey tek kullanım hale getirildi. Öte yandan personelimizin normal hizmet içi eğitimlerinin yanı sıra pandemi ve sağlıkla ilgili eğitim süreçlerini de tamamladık. Hayat Eve Sığar (HES) kodu uygulaması tatil köyümüze girişlerde tüm misafirlerimiz ve personelimiz için titizlikle uygulanacak." ifadelerini kullandı. (Haber: Burak AYDIN)