OLYMPOS TELEFERİK İLE ‘MEET THE ZEUS’ HEYECANI YAŞANACAK

Antalya’nın alternatif turizmdeki en önemli noktalarından birisi olan Olympos Teleferik, zirvede düzenlediği farklı etkinlikler ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

OLYMPOS TELEFERİK İLE ‘MEET THE ZEUS’ HEYECANI YAŞANACAK

Tahtalı 2365 mt. zirvede bu yıl 3.kez gerçekleştirilecek ve bulutların arasında, 14.00’de başlayıp 00:00’a kadar sürecek ‘Meet The Zeus’ etkinliğine çok sayıda müzikseverin katılması bekleniyor.

14 Ağustos Cumartesi günü Antalya’nın en yüksek noktası Olympos Teleferik’te gerçekleştirilevek olan etkinlikte, bu yıl yerli ve yabancı elektronik müzikseverler 2365 metrede muhteşem gün batımı manzarası ve unutulmaz bir müzik deneyimi yaşayacaklar. 2 farklı sahnede yerli ve yabancı başarılı Prodüktör/DJ’ler performanslarını sergilerken Zeus müzikseverlere eşlik edecek.

Pandemi kuralları ve güvenli tedbirleri en üst düzeyde olacak

Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü yaptığı açıklamada “Olympos Teleferik olarak zirvede düzenlediğimiz farklı etkinliklerden olan ‘Meet The Zeus’ etkinliğini 14 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştireceğiz. Yoğun bir katılımın olacağını düşünüyoruz. Sıcaklığın aşağıda 40 dereceleri bulduğu, zirvede ise bu sıcaklığın 10 derecelerde olacağı, nefis bir gün batımı ve ardından 2 farklı sahnede yerli ve yabancı başarılı Prodüktör ve DJ’ler performanslarını, alacağımız güvenlik tedbirleri doğrultusunda sergileyecekler. Pandemi kurallarına da dikkat ederek ‘Meet The Zeus’ etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Müzikseverlere Biletlerin sınırlı sayıda olduğu hatırlatıp, Biletino’da alabileceklerini hatırlatıyor, meraklıları zirveye bekliyoruz” diye konuştu.