MEHMET ZEKİ ÜNAL: 'SEZONU 2019 ‘UN ÜZERİNDE GEÇİRİRİZ!'

Halil ÖNCÜ (ALANYA) - Alanya Okurcalar Mahallesi’nde yer alan Mylome Luxury Hotel & Resort’ün Genel Müdürü Mehmet Zeki Ünal, yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen sezonu 2019’un üzerinde kapatacaklarını söyledi.

MEHMET ZEKİ ÜNAL: 'SEZONU 2019 ‘UN ÜZERİNDE GEÇİRİRİZ!'

Alanya Okurcalar Mahallesi’nde yer alan Mylome Luxury Hotel & Resort’ün Genel Müdürü Mehmet Zeki Ünal, yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen sezonu 2019’un üzerinde kapatacaklarını söyledi.
Rezervasyonların iyi gittiğini söyleyen Ünal, Almanya, Belçika, Fransa, Hollanda ve geçen sene hiç olmayan İngiltere’den gayet güzel rezervasyonlar aldıklarını ifade etti. Ünal, “Yeni bir sezona başladık. Otelimizi açtık. Şu ana kadar gelen rezervasyonlar gayet güzel. Bu güzelliği geçen sene ile kıyaslıyorum. Bu dönem Avrupa pazarından beklenmedik bir rezervasyon akışı başladı. Özellikle, Almanya, Belçika, Fransa, Hollanda ve geçen sene hiç olmayan İngiltere’den gayet güzel rezervasyonlar geliyor. Bu sezonun 2019 ‘un üzerinde olacağını düşünüyorum. Rusya’dan yeni yeni uçuşlar başladı. Oradan da rezervasyonlar almaya başladık. İç pazarda da olumlu bir hareketlilik var. Bu hareketliliğin bayram ile birlikte artacağını düşünüyorum. Şu anda çok iyi, daha doğu Avrupa’daki Last Minuteler başlamadı bile.”dedi.

Bu sene Almanya’nın yine Avrupa’da birinci sıraya yerleştiğini, ikinci sırayı da İngiltere’nin aldığını söyleyen Genel Müdür Mehmet Zeki Ünal: “ Geçen sene Almanya’dan çok rezervasyon alamadık. İngiltere’den hiç yoktu. Ekim sonunda gelmeye başladı. Sadece Doğu Avrupa’da bir hareketlilik vardı. Bu sene Almanya yine Avrupa’da birinci sıraya yerleşti. Yine ikinci sırayı İngiltere aldı. Geçen sene hiç olmayan bir rezervasyondu bu. Bunun yanına Belçika, Hollanda, Danimarka gibi ülkeler eklenince erken rezervasyon bazında beklenenin üzerine çıktı. Yavaş yavaş da Doğu Avrupa’da havalar ısındıkça satışlar artıyor. Bu da Romanya, Polonya, Bulgaristan, Kosova, Makedonya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya gibi ülkelerden rezervasyon gelmesini sağlıyor. Bu senenin dolu dolu geçeceğini ümidini şimdiden söyleyebilirim.”diye konuştu.