MARMARA DENİZİ KIYISINDA AÇILIYOR

Marriott Bonvoy ‘un birbirinden farklı ve özel 30 otel markası arasında yer alan JW Marriott, JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea oteli açılıyor.

MARMARA DENİZİ KIYISINDA AÇILIYOR

Huzur veren Marmara Denizi ile çevrili yeni lüks otel, İstanbul’un sakin semti Ataköy’de misafirlerine zihni, bedeni ve ruhu besleyerek dönüştüren şık bir konaklama deneyimi sunacak

JW Marriott’ın Global Marka Lider’i Bruce Rohr. Yaptığı açıklamada"JW Marriott, günümüzün global gezginine derinden hitap eden olağanüstü konukseverlik mirasını; farkındalık ve esenliğe yenilikçi bir bağlılıkla birleştiriyor,JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea, mutfak ekibinin kullanımı için yetiştirilen organik bitkilerle dolu JW Garden’dan aktif fitness ve wellness derslerine; heyecan verici introspektif tasarımına kadar konuklarının deneyimine bu bütünleştirici yaklaşım ile temsil ediyor. Tüm bu ilkelerin otelin nefes kesen konumunu mükemmel şekilde tamamlayacağından eminiz.”dedi.

“Seyahat tutkunlarına sunduğu nefes kesici manzarası ve heyecan verici aktiviteleriyle JW Marriott Hotel Istabul Marmara Sea, bu tarihi şehri keşfederken unutulmaz anlar yaşamak isteyen misafirler için ideal olacağını söyleyen, Marriott International Lüks Markalar, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’dan sorumlu Başkan Yardımcısı Candice D’Cruz; "Bütün JW Marriott otellerinde olduğu gibi, farkındalık ve konuma bağlılık, otelin doğa odaklı tasarımına, bütüncül programına ve esenlik için sunduğu imkânlara incelikle işlendi.” diye konuştu.