MANGA KEMER’İ SALLADI

Alternatif Rock, Nu-Metal ve Rapcore tarzlarında müzik yapan Türk rock grubu Manga, Kemer Belediyesi’nin düzenlediği “Gençlik Konseri”nde Kemer’de konser verdi.

MANGA KEMER’İ SALLADI

Kemer’de Manga konserinde gecenin protokolü gençlerdi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, konseri gençlerle birlikte izledi.

Kemer Belediyesi tarafından ilçe stadyumunda düzenlenen etkinlik öncesi müzikseverler, Antalya, Burdur ve diğer ilçelerden gelerek ilçe stadyumunu hıncahınç doldurdu.Konsere, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, belediye meclis üyeleri Cumali Afşin, Mustafa Tıraş, İsmail Aka ve davetliler ve vatandaşlar katıldı.Sahnede sevilen şarkılarını seslendiren Manga, konseri izlemeye gelen binlerce gence keyifli ve güzel bir gece yaşattı.
Stadyuma sığmayan müzikseverler, konseri stadyumun dışından dinledi ve Kemer’de adeta trafik kilitlendi.

Türk rock grubu, seslendirdiği şarkılarla konsere gelenlere güzel ve keyifli anlar yaşattı. Özellikle gençler, Manga’nın söylediği şarkılara zaman zaman eşlik etti. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Manga, konseri izlemeye gelenlere güzel bir gece yaşattı.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı konuşmasında, gençlerle beraber Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan yürüdüklerini söyledi.

Gençlerin gözlerindeki ışıltının kaybolmadığı sürece Cumhuriyet’in ilelebet ayakta kalacağını ifade eden Belediye Başkanı Topaloğlu, “Harikasınız gençler. İki yıl boyunca pandemi nedeniyle herkesin kimyası bozuldu. İş ve sınav stresi derken herkes evlerine kapandı. Gençlerimizi eğlendirelim dedik. Halkımıza değer verdiğimiz için anket yaptık ve halkımız sonuçlara Manga’yı istedi. Siz istediniz biz getirdik. Atatürk, “Benim en büyük eserim Cumhuriyet’tir” dediği Cumhuriyeti siz gençlere emanet etti. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı size emanet etti. Hepinizi yürekten kutluyorum.” diye konuştu.

Manga ise sahnenin ön tarafını protokol üyeleri yerine gençlere ayırdığı için Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiğini kaydetti. Başkan Topaloğlu, konser sonrası Manga’ya gençler adına çiçek verdi.

 Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrasından muhteşem performans

Gecede, Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası da sahne aldı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde kurulan orkestra, Şef Furkan Üstündağ ve solist Ümit Burak Tekinay ile konseri dinlemeye gelenlere eğlenceli anlar yaşattı.
Konseri izlemeye Antalya, Burdur ve diğer ilçelerden gelen gençler ise Manga’yı Kemer’e getirdiği için Başkan Topaloğlu’na teşekkür etti.