KEMER’E 6 SAYFA YER VERDİ

Fransız bisiklet dergisi 'BigBike’ kapağında ve 6 sayfasında Kemer’e ve Sky To Sea Dağ Bisiklet Enduro Yarışlarına yer verdi.

KEMER’E 6 SAYFA YER VERDİ

Bu yıl Nisan ayında Kemer’de ilki gerçekleştirilen Sky To Sea Dağ Bisiklet Enduro Yarışlarının Avrupa’dan olumlu geri dönüşümleri başladı.

Kemer’in eşsiz coğrafyasında dünyada bir ilk olarak 2365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı’nın karlı zirvesinden başlayıp Akdeniz’de biten enduro dağ bisikleti yarışına gelen yabancı basın mensupları sayfalarına etkinliği ve Kemer’i taşıdı.

Avrupa’da bisiklet camiasının yakından takip ettiği Fransız bisiklet dergisi BigBike’da kapağında ve 6 sayfasında Kemer’e ve Sky To Sea Dağ Bisiklet Enduro Yarışlarına yer verdi.Andy Lloyd’un imzası ile yayınlanan haberde, etkinliğin yanı sıra Kemer’in güzellikleri, bölgenin bisiklet turizmi potansiyeli de ön plana çıkarıldı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, konu ile ilgili yaptığı açıklamasında, “Kemer’i en iyi anlatan organizasyonlar arasına giren ve Nisan ayı sonunda dünyada bir ilk olan Sky To Sea MTB Enduro Yarışlarını düzenleyerek, yurt içinden ve yurt dışından gelen sporculara ev sahipliği yapmıştık. Bu arada organizasyonumuza Avrupa’dan spor yazarlarını da davet etmiştik. Gelen spor yazarlarımız bu özel organizasyonu sayfalarına taşıyarak Kemer’in ve bölgenin tanıtımını yapmaya başladılar. Fransa’da yayınlanan BigBike bisiklet dergisi Kemer’e ve etkinliğe 6 sayfa yer verdi yine İngiltere, İsviçre ve Yeni Zelanda’da yer alan bisiklet dergileri de önümüzdeki ay itibari ile bu şekilde etkinliğe yer verecek ve Kemer’i tanıtacak. Ayrıca organizasyon için hazırlanan ve büyük bir beğeni kazanan videomuz da başta sosyal medya mecralarında olmak üzere birçok yerde yayınlanıyor.” dedi.