KEMALE HACİYEVA:'TALEP VAR, ODA YOK!'

Mylome Luxury Hotel & Resort Google Trend aramalarında Alanya kelimesinin önüne geçti.

KEMALE HACİYEVA:'TALEP VAR, ODA YOK!'

Ödüllü mimarisi, Alanya’nın en güzel koyunda saklı özel plajı ve katlarda swim-up odalarıyla son dönem yeni nesil tatil anlayışı ile misafirlerine hizmet veren Mylome Luxury Hotel & Resort dijital pazarlama adına yaptığı çalışmalar ile de fark yaratıyor.

Mylome Luxury Hotel & Resort Satış Pazarlama Direktörü Kemale Haciyeva yaptığı açıklamada, Mylome Luxury Hotel Resort Hotel olarak, Google trendde Alanya kelimesinin önüne geçtiklerini söyledi.Haciyeva, dijital marketing anlamında ciddi yatırımlar yaptıklarını da belirtirken “Mylome Luxury Hotel Resort Hotel olarak Ggoogle trendde Alanya kelimesinin önüne geçmiş durumdayız. Her hizmeti ile Alanya’ya değer katan otelimiz, dijital pazarlamada da fark yaratıyor. Dijital pazarlama konusunda ciddi yatırımlar yapıyoruz. Özellikle, Google  Ads ve yandex , video içerik, sosyal medya, Youtube gibi platformlarda otelimizi en iyi şekilde yönetiyoruz. Dijital marketing ile talebi kendimiz yaratıyoruz. Çok detaylı çalışıyoruz. Aylık bazda sayfamıza gelen portföyü , misafir segmentini ,misafirin sayfada kalma süresine kadar rapor edip ölçümleyebiliyoruz.  Web sayfamıza Aylık bazda 78 bin bandında hedeflediğimiz ülkelerden yeni trafik çekiyoruz. Bu trafikte misafir hangi periyotlara bakıyor hangi tarihleri daha çok tercih ediyor bunu da ölçümleyebiliyoruz. Bu konuda tabi ki bizim için misafir segmentinin hangi yönde olduğunu ve misafirin hangi pazarlardan Mylome’a tercih ettiğini analiz ediyoruz.” dedi.

Kemale Hacıyeva bu yıl çok yoğun talep gördüklerini, talebin olduğunu ve şu an için oda olmadığını söyledi. Hacıyeva “ Yaptığımız çalışmalar ile hedeflediğimiz ülkelerden beklentimizi karşıladık. 2023 yılında tüm pazarlarda var olmayı düşünüyoruz. Çünkü EB den misafirlerimiz rezervasyon yaptırmazsa sezon içerisinde oda dahi bulamayacaklarını biliyorlar. talebimiz İçerisinde memnun etiğimiz misafierlerin uzatmalarını karşılayamıyoruz. Mylome Luxury Hotel Resort Hotel’de çok güzel şeyler oluyor. Bu da bizi çok memnun ediyor. İnanılmaz bir ekibe sahibiz. Şu anda öyle bir duruma geldik ki, talep var Mylome’da oda yok. İnşallah 2023 yılı için de bu böyle olur. Biz dijital marketing anlamında çalışmalarımızı çok güzel bir noktaya getirdik, daha da güzel olacak.”diye konuştu.