KAPILARINI AÇIYOR

Dünyanın öncü otel gruplarından Accor Grubu çatısı altındaki premium segment Mövenpick markasının yeni oteli Mövenpick Hotel İstanbul Asia Airport, 8 ekim 2021 tarihi itibariyle hizmete giriyor.

 KAPILARINI AÇIYOR

Avrupa’nın en önde gelen otel zinciri Accor Grubu, farklı segmentlerde dünyaca ünlü otel markaları ve köklü geçmişiyle Türkiye’deki otel açılışlarına devam ederken Accor çatısı altındaki Mövenpick Hotel İstanbul Asia Airport, şehrin hızla gelişen Asya yakasında misafirlere havaalanına yakınlığıyla benzersiz bir konfor sunuyor. Kendine özgü stiliyle sunduğu atmosferde özel olarak tasarlanmış lobisi ve üstün hizmet kalitesi ile hizmet anlayışı misafirler için Mövenpick markasına özgü anlar yaratmaya hazır.

Otel, Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanı'na sadece 1 kilometre uzaklıkta, Teknopark İstanbul ve Intercity İstanbul Park'ın bitişiğinde, konuklarına Türkiye'nin en büyük şirketlerinin genel merkezlerine, organize sanayi bölgelerine, marinaya ve iş merkezlerine yakınlık sağlayan seçkin bir konuma sahip.