HİLTON MASLAK'INOTEL MÜDÜRÜ OLARAK ATANDI

Dünya genelinde yapılan araştırmalar, özellikle hizmet sektöründe kadın yöneticilerin başarısına dikkat çekerken, Hilton Istanbul Maslak da otel müdürlüğü görevini, bünyesinde Odalar Bölümü Direktörü pozisyonunda başarılı çalışmalara imza atan Ayla Türedi Özkılıç’a emanet etti.

HİLTON MASLAK'INOTEL MÜDÜRÜ OLARAK ATANDI

Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mersin Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Y.O. Lisans mezunu olan Ayla Türedi Özkılıç, profesyonel iş yaşamına 1998 yılında Polat Renaissance Istanbul Hotel’de resepsiyonist olarak başladı.

Dedeman Istanbul, Wow Istanbul Otelleri & Kongre Merkezi, Barcelo Eresin Topkapı ve Wyndham Grand Istanbul Europe’ta Önbüro Müdürü olarak çalıştı.Wyndham Grand Istanbul Europe ve Hilton Istanbul Maslak’ın açılış ekiplerinde yer alan Türedi Özkılıç, kariyerine Hilton Istanbul Maslak Otel Müdürü olarak devam ediyor.Çalışanlarının gelişim ve aidiyetini öne çıkartan, sürekliliğe önem veren bir İK politikası izleyen Hilton Istanbul Maslak, yönetim kademesini güçlendirmeye devam ederken, misafirlerine şehrin kalbinde birinci sınıf konaklama deneyimi sunmayı sürdürecek.