GERİ SAYIM BAŞLADI

14 ülkeden 526 bisiklet tutkunu, Kemer’de buluşuyor!

GERİ SAYIM BAŞLADI

Amatör yol bisikleti yarışı AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum,14 ülkeden 526 amatör bisikletçiyi dördüncü kez Antalya’da buluşturuyor.

İki parkurda kısaya mücadele edecek olan bisikletçiler, AKRA Parkuru’nda 98 km için yaklaşık 2000 m yüksekliğe ulaşan zorlu bir parkurda pedalbasacaklar. Tercihini AG TOHUM parkurundan yana kullananlar ise 49 km için start alacaklar. Her iki parkurda daKemer’in kusursuz doğasında ve manzarasında keyif sürecek bisikletçiler heyecanlı yolculuklarına zorlu bir mücadele ile davam edecekler.

Parkur yeniden kurgulandı

Antalya’da ve ülkemizde bisiklet kültürünün güçlenmesine ve daha fazla kişinin bisiklete ilgi duymasına katkı sağlayan organizasyonun parkuru da yeniden kurgulandı. Daha önce Antalya’nın merkez ilçelerinde düzenlenen yarış, bu yıl Antalya’nın Kemer ilçesinde gerçekleşecek.

98K AKRA Parkuru ve 49K AG Tohum Parkuru’nun başlangıç ve bitiş noktası, Kemer Cumhuriyet Meydanı olacak. Böylece Türkiye’nin dört bir yanından ve yurtdışından gelecek olan amatör bisikletçiler, bu sefer Antalya’nın farklı bir noktasında pedal basacak.Ayrıca Antalya ve Kemer’in doğal ve tarihi güzellikleri de iki parkur boyunca bisikletçilere eşlik edecek ve onlara benzersiz bir yarış deneyimi sunacak.

AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum, dördüncü yılında yeni parkurunda bu kıyasıya mücadeleyi izlemek isteyen herkesi Antalya’nın Kemer ilçesine bekliyor.

Bisikletten koşuya, yüzmeden dalış etkinliklerine son yıllarda spor turizminin en önemli bölgelerinden birisi olan Kemer, bisiklet tutkunları için 7-8 Mayıs tarihlerinde bir bisiklet festivaline dönüşecek. Bu heyecanı kaçırmayın…

Akra Hotel, AG Tohum, Corendon Airlines, Fraport TAV Antalya Havalimanı, Touristica sponsorluğu ve Kemer Belediyesi'nin desteği ile hayata geçirilen AKRA Gran Fondo powered by AG Tohum hakkında detaylı bilgi almak isteyenler şu adresi ziyaret edebilirler:

https://akragranfondoantalya.org/