GELECEĞİN TURİZMİ, TURİZMİN GELECEĞİ!

11. Uluslararası Resort Turizm Kongresi'nde Türkiye ve Dünya Turizmine Projeksiyon!

GELECEĞİN TURİZMİ, TURİZMİN GELECEĞİ!

Türkiye, Antalya ve dünya turizminin önemli aktörlerinin bir araya geldiği en büyük buluşmalarından birisi olan Uluslararası Resort Turizm Kongresi bu yıl 11. kez 25 Kasım 2021 günü gerçekleşecek.

25 Kasım 2021 de Nirvana Cosmopolitan Hotel, Lara da  yapılacak kongrenin ana teması  "Geleceğin Turizmi Turizmin Geleceği" olacak. Turizmin mevcut durumu ile kısa, orta ve uzun vadeli olası gelişmelerin sektöre yansımaları 11. Uluslararası Resort Turizm Kongresi'nde ele alınacak. Kongrede  çeşitli başlıklar altında, RTK Grup CEO'su Thomas BÖSL, Coral Travel Yön. Krl. Bşk. Coşkun YURT, Denizbank CEO'su Hakan Ateş, TÜROFED Y.K. Bşk. Sururi ÇORABATIR,  Sunexpress Havayolları CEO'su Max KOWNATZKI konuşmacı olacaktır.

AKTOB Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Yağcı "2020 yılı başlarında, küresel ölçekte yaşanan pandemi krizi, kırılgan bir sektör olan turizm endüstrisini de derinden etkiledi. Sadece ülkemizin değil, dünyanın tüm önemli destinasyonlarını da  etkileyen pandemi sorunu 2022 yılının trendlerinde  belirleyici olacaktır.  Bu etkinin ne zamana kadar süreceği ve ne yönde ilerleyeceği aşı çalışmaları ile yön kazanacak. Bu kapsamda, turizm sektöründe oluşacak stratejiler önem kazanacaktır. Bu kongrede pandeminin etkisinin sektörde yarattığı değişimler ve gelecek öngörülerimizi konuşacağız" dedi.