FETTAH TAMİNCE İMZAYI ATTI

Rixos Hotels, Mısır'da Eastern Company for Investment and Development şirketi ile işbirliği yaparak, 1636 odaya sahip otelin işletmesi için anlaşma imzaladı.

FETTAH TAMİNCE İMZAYI ATTI

Rixos Hotels Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, "Bu anlaşma, dünyadaki en büyük resort otelimizi hizmete açmak, şu ana kadar ki en kapsamlı olanaklara sahip tesisi ve eşsiz ve dinamik eğlence deneyimlerimizi misafirlerimize sunmak, markamızın büyüme stratejisinde ve hikayesinde önemli bir dönüm noktasını işaret ediyor" dedi.

Otel, Rixos Hurghada Makadi Bay ismiyle 2020 yılında hizmete girecek.2017 yılında yapılan stratejik ortaklık ile Rixos Hotels'in yüzde 50 hissesine sahip Accor, Rixos markasını büyütmek ve geliştirmek için Mısır'da Eastern Company for Investment and Development şirketi ile işbirliğine giderek, mevcuttaki otelin restore edilip, Rixos Hurghada Makadi Bay olarak işletilmesi konusunda anlaşma sağladı. Otel, Hurgada'nın güneyinde, dünyaca ünlü dalış merkezi olarak bilinen, ailelerin ve golf tutkunlarının tercih ettiği Kızıldeniz’deki sakin bir koyda muhteşem konuma sahip.

Resort otelin ilgi çekici özellikleri arasında villalar, kapsamlı kapalı ve açık SPA alanı, fitness tesisleri, çocuk kulüpleri, su parkı, plaj alanı, konferans merkezi, farklı konsepte sahip yiyecek ve içecek üniteleri ile amfitiyatroyu da kapsayan geniş bir eğlence alanı yer alacak. Otelin, özellikle Avrupa ve BDT ülkelerinden tatilcilerin ve kurumsal grupların tercih ettiği bir destinasyon olması hedefleniyor.