EN İYİ HAVAYOLU VE EN İYİ UZUN MESAFE HAVAYOLU SEÇİLDİ

Emirates, The Sun Seyahat Ödülleri'nde 2020'nin En iyi Havayolu ödülüne layık görülürken, The Times ve The Sunday Times Seyahat Ödülleri'nde ise En İyi Uzun Mesafe Havayolu seçildi.

EN İYİ HAVAYOLU VE EN İYİ UZUN MESAFE HAVAYOLU SEÇİLDİ

Seyahat açısından eşi benzeri görülmemiş bir yıl sonrası, sektörün en iyilerini kutlamak için okuyucular tarafından yüz binlerce oy kullanıldı. Emirates'in modern, geniş gövdeli uçaklarındaki birinci sınıf ürün ve hizmet yelpazesi, ödüller kazanmasını sağlarken, yolcular havayolunun ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice’da 4500'den fazla eğlence kanalı ile keyifli vakit geçirip lezzetli yemekler ve ikram edilen içeceklerin keyfini çıkarıyorlar.

Emirates ödülleri kazanırken operasyonlarını güvenli bir şekilde sürdürmeye ve yolcularını Dubai üzerinden 95'i aşkın destinasyona bağlayarak seyahat için daha fazla olanak sunmak adına uçuş ağını yenilemeye devam ediyor.

Ödüller Emirates'in tüm seyahat sınıflarında gerek havada gerekse yerde daha iyi ve daha güvenli bir yolcu deneyimi sunma konusunda kararlılığını ortaya koyuyor. İlave sağlık ve güvenlik tedbirlerinin kapsamlı bir incelemesi ve uygulanması sonrası, Emirates Onboard Lounge ve Shower Spa gibi ikonik A380 ürünlerini ve uçak içi deneyimlerini ve seçili Boeing 777- 300ER uçaklarda Business Class ve First Class'taki sosyal alanları yeniden kullanıma sundu.

Emirates, kısa bir süre önce Safe Travel Barometer tarafından COVID-19 Salgınına verdiği yanıtla dünyanın en güvenli havayolu seçilmişti. Şirket, 230'dan fazla havayolu arasında 5.0 üzerinden 4.4 puanlık "En iyi Seyahat Puanı" ile sıralamanın zirvesinde yer aldı. Emirates, yolculuğun her adımında, ücretsiz hijyen kitleri, kabin ekibi için kişisel koruyucu ekipman ve 1,5 saatten uzun uçuşlarda uçak tuvaletlerinin 45 dakikada bir dezenfekte edilmesi gibi artırılmış uçak temizlik prosedürleri dahil, sektöre öncülük eden güvenlik standartları belirlendi.

Emirates, dünya çapında altı kıtaya yayılan kapsama alanıyla dünyanın en büyük uluslararası havayolu şirketlerinden biridir. Şirket halihazırda Londra Heathrow'dan günde üç uçuş, Manchester'dan günde bir uçuş, Glasgow'dan haftada dört uçuş ve Birmingham'dan haftadan dört uçuş olmak üzere, İngiltere'den Dubai'ye haftada 36 uçuş gerçekleştiriyor.