DÜNYANIN EN İYİ 25 KÜÇÜK OTELİ LİSTESİNDE KAPADOKYA SÜRPRİZİ

Kapadokya’nın en özel manzaralarından biri olan Ortahisar Kalesi’nin tam karşısında yer alanHezenCave Hotel, 2017 TripAdvisorTravelers’ Choice dünyanın en iyi 25 küçük oteli sıralamasında 16. sırada yer aldı. HezenCave Hotel, sıralamadayer almayı başaranTürkiye’deki tek küçük otel oldu.

TripAdvisorTravelers’ Choice en iyiler sıralaması, dünyaca ünlü seyahat sitesi TripAdvisor.com’un milyonlarca üyesininher yıl konakladığı 10 binlerce tesise dair bıraktıkları puan ve yorumlar dikkate alınarak belirleniyor. Ziyaretçilerin objektif yorumlarıyla şekillenen listenin üst sıralarında yer almak, dünya çapında büyük bir prestij olarak kabul ediliyor.

Kapadokya bölgesinde bulunan diğer butik otellerden farklı bir konseptesahip olan ve Ortahisar Kalesi’nin görkemli manzarasını olanca cömertliğiyle konuklarıyla buluşturan HezenCaveHotel’iniç tasarımı tanınmış dekoratör Halide Didem tarafından yapıldı. Otelin eklektik tasarımı misafirlere konforun yanı sıra renkli ve zevkli bir ortam sunarken, hizmet kalitesiyle deTürk misafirperverliğininen iyi örneklerinden birini yansıtıyor. HezenCaveHotel’in üçü
 süit, dördü superiorsüit olmak üzere kayalardan oyulmuş toplam 15 odası bulunuyor.

TripAdvisorTripAdvisorTravelers’ Choice Dünyanın En İyi 25 Küçük Oteli sıralamasını https://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Hotels-cSmall-g1 adresinde görebilirsiniz.