DEDEMAN KALİTESİ “TRAVELERS’ CHOICE”İLE TAÇLANDI

''Travellers' Choice'' ödülüne layık görüldü.

DEDEMAN KALİTESİ “TRAVELERS’ CHOICE”İLE TAÇLANDI

Turizm sektörü için kritik bir süreç olan pandemi döneminde Tripadvisor’da yer alan işletmeler arasında mükemmel hizmet sunan ve dünya çapında yüzde 10’luk dilimde yer almayı başaran Dedeman Bostancı Hotel &Convention Center, Dedeman Konya Hotel &Convention Center, Dedeman Palandöken, Dedeman Palandöken Ski Lodge, Dedeman Tokat, Dedeman Zonguldak, Park Dedeman Eskişehir, Park Dedeman Gaziantep ve Park Dedeman Trabzon ''Travellers' Choice'' ödülüne layık görüldü.

Hizmet, kalite ve müşteri memnuniyetini esas alarak belirli kategorilerdeki ve coğrafyalardaki tartışmasız en iyi olan otelleri, destinasyonları, restoranları, deneyimleri belirleyen ve sıralayan Travellers’ ChoiceÖdülü, kullanıcılardan ve gezginlerden sürekli olarak iyi yorumlar alan konuk ağırlama işletmelerini takdir etmek amacıyla her yıl sahiplerini buluyor. Dünyanın dört bir yanından milyonlarca gezginin, kendilerini etkileyen yerler ve anlarla ilgili yorum ve görüşlerinin referans alındığı 2021 Travellers’ ChoiceÖdülleri,Tripadvisor tarafından geçtiğimiz günlerde duyuruldu.

Yarım asrı aşkın deneyimi, güçlü kadrosu ve sürdürülebilir stratejisiile misafirlerini “Geleneksel Dedeman Misafirperliği” ile ağırlayan Dedeman Hotels& Resorts International zincirinde yer alan Travellers’ Choiceödülüne layık görülen oteller sadece misafirperverlikle değil aynı zamanda özen, temizlik ve kalite ilede anılıyor.

Dedeman kalitesinin geçtiğimiz yıllarda da birçok kez ödüllendirildiğini hatırlatan Dedeman Hotels& Resorts International İcra Kurulu Üyesi ve Otelcilik Direktörü Nadir Kadakal, “2002 yılından beri verilmekte olan TripadvisorTravellers’ ChoiceÖdülü, dünyanın en büyük seyahat yorum platformlarından biri olanTripadvisor platformundaki en üst seviye ödüldür. Misafirlerin geri bildirimlerine göre 2021 yılında dünya çapında ilk yüzde 10’luk dilime giren otellere verilen bu ödüle layık olmamızı sağlayan tüm ekip arkadaşlarıma ve bütün misafirlerimize çok teşekkür ederiz. Misafirlerimizin memnuniyetini en büyük ödül sayıyor, her zaman daha iyi bir hizmet anlayışı ile buluşmaları için çalışıyoruz” dedi.