BODRUM'DA YAZ DEVAM EDİYOR

Bodrum’un en büyülü zamanı olan sarı yaz, Kasım ayı ortasına kadar devam ediyor.

BODRUM'DA YAZ DEVAM EDİYOR

Sakin, huzurlu, serin ama güneşlenmenin tam zamanı, deniz sakin ve ılık. Kış başlamadan önce muhteşem bir tatil için son fırsat Bordum’da sarı yaz. Sarı yazın en keyifli hali ile tadını çıkartabileceğiniz lokasyonlardan biri ise Yalıkavak.

Kişiye Özel Hizmet

Eskiden bir balıkçı kasabası olan Yalıkavak özellikle Marina’nın açılışından sonra Bodrum’un cazibe merkezi haline geldi. Pek çok ünlü markanın yer aldığı bölgede, bu hareketli atmosfere yakın ama aynı zamanda da Sarı Yazı tüm güzelliği ile yaşayabileceğiniz bir saklı cennet, Allium Bodrum Resort & Spa. Yalıkavak sahilinde eşsiz manzaraya sahip 13 dönümlük yemyeşil bir yamaca kurulmuş ve toplamda 9 villaya dağıtılmış 36 adet kesintisiz deniz manzaralı odaya hizmet veren seçkin bir butik otel. Otelin olağanüstü Ege Denizi ve Yunan Adaları manzaralı ısıtmalı bir sonsuzluk havuzu, seçkin bir restoranı ve kabanaları bulunuyor. Özellikle sarı yaz’ın serin günlerinde ısıtmalı sonsuzluk havuzu size keyifli anlar yaşatacak. Bodrum’un vazgeçilmezi olan gün batımının en güzel olduğu noktalarından birinde konumlanan otelde, her gün batımıyla eşsiz bir güzellik ve gökyüzünün renklerle dansına hayran kalacaksınız.

Otelin Genel Müdürü Cenk Turanlı verdikleri hizmetleri şöyle anlatıyor: ‘Siz zevklerinizle, alışkanlıklarınızla, hoşunuza giden ve gitmeyen her şeyle benzersizsiniz. Bu nedenle hizmetlerimizin de size özel olması gerektiğini düşünüyoruz. Allium Bodrum Resort & Spa'da konaklamanın kişisel bir tecrübe yaratmak olduğuna inanıyoruz. Güçlü bir servis kapasitesine sahip geniş tesisimizde yalnızca 36 odaya hizmet vermemiz, her bir misafirimize gerçekten kişiye özel hizmet sunabilmemizi sağlıyor.’