BARUT HOTELS 2021’DE 56 ÖDÜL ALDI

Kuruluşunda yarım asrı geride bırakan Barut Hotels, pandemi nedeniyle turizm hareketliliğinin normal seviyeye ulaşmadığı 2021 yılında da misafir memnuniyeti konusundaki başarısını bir kez daha kanıtladı.

BARUT HOTELS 2021’DE 56 ÖDÜL ALDI

Yalnızca turizm sektöründe faaliyette bulunan marka, misafirlerinin katıldığı anketler ve tarafsız değerlendirme platformları tarafından 56 ödül ile taçlandırıldı.

Barut Hotels Ticari Direktörü Samuray Önen: Adanmışlığımızı 56 ödül ile taçlandıran misafirlerimize teşekkür ederiz!

Barut Hotels’in misafir memnuniyeti odağı hakkında bilgi veren Samuray Önen; ‘‘Barut Hotels olarak kurulduğumuz günden bu yana, misafir memnuniyetini odağına almış ve kendini turizme adamış bir markayız. %96 olan misafir memnuniyeti oranımızı en yüksek seviyeye çıkarmak istiyoruz. Mutlu çalışan – mutlu misafir felsefemiz ile 51 yıldır Türk turizmi için çalışıyoruz. Üstün hizmet anlayışımızı56 ödül ile taçlandıran misafirlerimize teşekkür ederiz’’ dedi.

Grubun otellerinin sürekli yenilendiğini ve hizmetlerini zenginleştirdiğini belirten Samuray Önen, ‘‘2021 kış aylarını da her kış döneminde olduğu gibi sezona hazırlanarak geçirdik. 3 otelimizde önemli yenilikler hayata geçiyor.Arum Barut Collection hazırlıklarını tamamladı ve 4 Mart’ta yeniden açıldı. Barut B Suites ve Lara Barut Collection ise Nisan ayında açılacak. 2022’de de misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamayı sürdüreceğiz’’ dedi.