'AVOCADO QUEN BY NOVİKOV YALIKAVAK MARİNA' AÇILDI

Yalıkavak Marina’da restoran dünyasının devi Novikov Grup ile eşsiz bir gastronomik deneyim başladı!

'AVOCADO QUEN BY NOVİKOV YALIKAVAK MARİNA' AÇILDI

Dünyaca ünlü Arkadiy Novikov tarafından kurulan Novikov Grubu'nun bir parçası olan “Avocado Queen by Novikov Yalıkavak Marina” yeni tatlar deneyimlemek isteyen misafirlerini bekliyor!

Dünyanın en iyi restoranlarının ve en prestijli lüks markaların adresi olmaya devam eden Yalıkavak Marina, 2020 sezonunda bünyesine dünyaca ünlü Novikov Grubu’nun köklerini temel alan Avocado Queen by Novikov Yalıkavak Marina’yı ekledi. Gastronomik deneyimler yaşamak isteyenleri lezzetli, taze ve sağlıklı yiyecekler ile buluşturacak Avocado Queen by Novikov Yalıkavak Marina heyecanla tüm konuklarını bekliyor.

29 yılı aşkın süredir, 90’dan fazla başarılı projeye imza atmış ve hala sektörde lider olmaya devam eden Novikov Grup yeni projeler üreterek restoranlarında farklı konseptler işliyor ve misafirlerine benzersiz deneyimler yaşatıyor. Avocado Queen by Novikov restoranını küresel bir franchise haline getirmeyi ve dünyanın başkentlerinde restoranlar açmayı planlayan Novikov Grup Türkiye’de de ilk olarak “Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası” Yalıkavak Marina’yı tercih etti. Novikov Grubu, etkileyici coğrafya, yetenekli şeflerden gastronomik lezzetler, çağdaş tasarım, kusursuz hizmet ve rahatlatıcı atmosferi ile sektörde fark yaratmayı ve ayrışmayı hedef olarak belirliyor. İlk Avocado Queen restoranı 2018 yılında Moskova’da, sonrasında İbiza’da, şimdi ise üçüncü restoranı ile Yalıkavak Marina’da servis vermeye başladı. Ünlü restorancılar Arkadiy Novikov (Novikov Grubu) ve Anton Pinskiy (Pinskiy & Co) işbirliğinde açılan restoran misafirlerine lezzetli ve sağlıklı yemeklerin yanı sıra eşsiz bir atmosfer ve kaliteli bir servisin sözünü veriyor.

Türkiye’deki ilk restoranını Bodrum’da açan Novikov Grubu, “Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası” ödüllü, en lüks yat marinası, prestijli kitlesi, konumu, eşsiz davetleri, alışveriş imkanları, otelleri ve ünlü restoranları ile bir hizmet devi haline geldiği için Yalıkavak Marina’yı tercih ettiğini belirtiyor. Bodrum şubesinin menüsü ise 15 vıldan fazla süredir Rusya’da yaşayan Avustralyalı, Avocado Queen zincirinin marka şefi olarak tanınan şef Glen Ballis’e emanet edildi.