ANTALYA 'DEĞİŞİM YENİDEN' DEDİ!

Halil ÖNCÜ (ANTALYA) - TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya Antalya Limak Lara De Luxe Hotel’de düzenlenen yemekte, Antalyalı seyehat acentaları ile bir araya geldi.

ANTALYA 'DEĞİŞİM YENİDEN' DEDİ!

'Değişim Yeniden' adı altında gerçekleşen ve 700 seyehat acentasının katıldığı yemeğe yoğun katılım dikkat çekerken, TÜRSAB’ın son dönem yaptığı çalışmalar bir film halinde katılımcılara sunuldu. Geceye Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar da katıldı.

TÜRSAB Akdeniz BTK Başkanı Rıza Perçin, yaptığı açılış konuşmasında Antalya olarak Başkan Firuz Bağlıkaya'ya destek verdiklerini belirterek, değişimin devam edeceğini söyledi ve tüm katılımcılara teşekkür etti. 
“Görüyorum ki Antalya, bütün meslektaşlarımız yine mesleğine sahip çıktılar. 5 Ekim’de zaten bunun ilk fragmanını görmüştük. Bugünde filmi görüyoruz. Hepinize katılımlarınız için teşekkür ediyorum. Akdeniz Bölge Başkanlığı olarak burada yaklaşık 700 kişi ile birlikteyiz. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımız Firuz Bağlıkaya’yı yaklaşık 15 yıldan beri tanıyorum. Bunun son beş yılında başkanlık dönemimizde birlikte çalışma fırsatı yakaladık. O başkanlığının yanında çok iyi bir ağabeyimiz. Biz tamamen öncü Antalya olarak hedeflerimize ulaşmak için 26-27 Kasım’da TÜRSAB seçimlerinde hep birlikte İstanbul’a gideceğiz. Ben ve ekibim tamamen O'nun arkasındayız”dedi.

Acentaların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda konuşan TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya; Antalya’nın sadece Türk turizmi için değil, dünya turizmi içinde çok başarılı bir örnek oluşturduğunu ve bu başarıda seyahat acentalarının canla başla çalışmasının, alın terinin, ülke ve millet aşkının ve turizm aşkının olduğunu söyledi. 

Bağııkaya “ Turizmin neferleri, seyahat acentelerinin temsilcileri, sevgili yol arkadaşlarım, her turistin getireni, otellerdeki her gecelemenin sebebi olduğu halde yok sayılmaya çalışılan, yok edilmeye çalışılan kıymetli seyahat acenteleri, bizleri kırmayıp davetimize katıldığınız için teşekkür ediyorum. Bir olmanın, beraber olmanın birlik olmanın her zamankinden daha önemli olduğu günlerdeyiz. Her biriniz ayrı ayrı ailenizi, işinizi bırakıp davetimize geldiniz bizleri onurlandırdınız, mesleğimizi, birliğimizi yok etmeyi aklından geçirenlerin umutlarını kırarken bizleri umutlandırdınız. Biz bir arada olduğumuz, birlikye olduğumuz sürece bizi yok etmek, yok saymak, bölmek, dağıtmak isteyenler amaçlarına ulaşamayacaklar diye konuştu.

Başkan Firuz Bağlıkaya, yemeğe katılan ve kendilerini yalnız bırakmayan seyahat acenta temsilcilerinin masalarını gezerek teşekkürlerini sundu