ADDRESS İSTANBUL'A ÜÇ YENİ ATAMA

Emaar Hospitality Group’un uluslararası lüks otel zincirinin yeni halkası Address Istanbul’da üç yeni atama gerçekleşti.

ADDRESS İSTANBUL'A ÜÇ YENİ ATAMA

Address Istanbul’un Finans Direktörü Lider Düzgün olurken, Mustafa Uysal’da İnsan Kaynakları Direktörü olarak atandı.  Gelir Yönetimi Direktörlüğü görevine ise Ateş Sürmen getirildi.

Dubai merkezli Emaar Hospitality Group’un uluslararası lüks otel zinciri Address Hotels + Resorts’un yeni oteli Address Istanbul, yönetim ekibine yeni isimleri dahil etti.

Address Istanbul Finans Direktörü Lider Düzgün kariyerine 2002 yılında Robinson Club Nobilis Otel’de Satınalma Departmanı’nda başladı. Sırasıyla Robinson, Mardan Palace, Rixos, Pera Palace Jumeirah gibi turizmin gözde otellerinde çeşitli pozisyonlarda görev alan Lidere Düzgün, 2019 yılından itibaren de Shangri-La Bosphorus Istanbul’da Finans Direktörü olarak çalıştı.

Address Istanbul İnsan Kaynakları Direktörü Mustafa Uysal, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği ve Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Pazarlama bölümlerinden mezun oldu. Bahçeşehir Üniversitesi’nde İnsan Kaynakları Yönetimi ve Amerika’daki Rowan Üniversitesi’nde İnsan Kaynakları Yönetimi eğitimlerini tamamladı. 15 yıllık otelcilik tecrübesi bulunan Mustafa Uysal, kariyerine 2006 yılında Amerika Virginia Beach’te bulunan Holiday Inn Hotel Oceanfront’ta Yiyecek ve İçecek Asistanı olarak başladı. Ardından Courtyard By Marriott Virginia Beach’in Mutfak ve Yiyecek ve İçecek departmanlarında görev aldı. 2008 yılında dünyanın en büyük yolcu gemilerine sahip Cruise şirketi olan Royal Caribbean International’da İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı görevini üstlendi. 2015 yılında Türkiye’ye dönüş yaparak Maxx Royal ve Voyage Hotels markalarının Kurumsal İnsan Kaynakları ve Eğitim Direktörlüğü ekibinde yer aldı ve grubun 7 otelinin sorumluluğunu üstlendi. 2018 yılında Burgu Arjaan & Tango Arjaan by Rotana Oteli’ne İnsan Kaynakları ve Eğitim Direktörü atanan Mustafa Uysal, daha sonra Mövenpick Istanbul’da İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevini üstlendi.

Address Istanbul Gelir Yönetimi Direktörü de Ateş Sürmen  oldu. Kariyer yolculuğuna 2004 yılında Hilton Ankara’da başlayan Ateş Sürmen, 2010 yılına kadar resepsiyon ve rezervasyon departmanlarında çeşitli görevlerde yer aldıktan sonra 2012’de Swissotel Ankara’da Gelir Yönetimi Müdür olarak çalıştı. 2014 – 2018 yılları arasında ise Wyndham Grand Istanbul Levent otelinin açılış ekibinde yer alan Ateş Sürmen, 1.5 yıllık Doha tecrübesinden sonra Sofitel Istanbul Taksim oteli Gelir Yönetimi Direktörlüğü görevini üstlendi.