30 AÇILIŞ DAHA YAPACAK!

2021’in ilk iki çeyreğinde EMEA genelinde 33 yeni otel anlaşması imzalayan Radisson Otel Grubu, bu yıl 30 açılış daha yapmayı planlıyor

30 AÇILIŞ DAHA YAPACAK!

Tatil ve iş seyahatlerinin yeniden canlandığı yeni sezona hazır olan Radisson Otel Grubu, heyecan verici yeni otel açılışları ve bünyesine kattığı yeni tesislerle bu yaz konuklarını yeniden karşılıyor. Grubun EMEA genelindeki otellerinin %90'ından fazlasının yeniden açılmasıyla Radisson Otel Grubu, iş ve tatil amacıyla konaklayan konuklarını esnekliği ve güvenliği ön planda tutarak ağırlamaktan memnuniyet duyuyor.

Beş yıllık büyüme ve dönüşüm planının getirdiği başarıyla Radisson Otel Grubu, seyahatlerin yeniden canlanmasına hazır ve yatırımcıların, iş ortaklarının ve konukların tercih ettiği marka olma özelliğini sürdürmeye devamediyor.

EMEA portföyüne 4.500'e yakın odası bulunan 33 yeni otel ekleyerek 2021'e güçlü bir başlangıç yapan Radisson Otel Grubu, 2021'in ikinci yarısında sektörel iyileşme konusundaki ihtiyatlı iyimserliğini koruyor. 2021 yılında Grup, Türkiye, Dubai, İtalya, Fransa, İngiltere ve Polonya gibi popüler yaz tatili destinasyonlarındaki simge oteller de dahil olmak üzere yaklaşık 30 tesis açmayı planlıyor. Keşfedilecek en heyecan verici yeni tesislerden biri de  Ege kıyısında yeralanBodrum’unen huzurlu ve muhteşem lokasyonlarından Aspat Koyu'ndaki, çarpıcı Radisson Collection Hotel, Bodrum.

Artan doluluk oranları Fransa, İsviçre, Birleşik Krallık, Rusya, BAE gibi destinasyonların konuklar arasında popüler olduğunu gösteriyor. Özellikle grubun, Fransa’nın ortaçağ şehri Rouen’ın tarihi şehir merkezindeki Radisson Blu Hotel, Rouen Centre ve Bordeux’nun meşhur şarap bölgesindeki yeni oteli ve Grubun en son markası Relais de Margaux, a member of Radisson Individuals’ın açılmasıyla varlığını genişlettiği İngiltere ve Fransa'da güçlü bir talep artışı yaşandı. Radisson Individuals portföyüne eklenen diğer oteller arasında, bu yaz İskoçya'nın Inverness kasabasında açılacak River Ness Hotel, a member of Radisson Individuals da yer alıyor.

EMEA Başkan Yardımcısı ve İş Geliştirme Direktör Elie Younes şunları söyledi:“Bu heyecanlı yaz sezonunu sabırsızlıkla bekliyoruz. Şimdiye kadar 2021, hem gelişmiş hem de gelişmekte olan pazarlarda tüm markalarımızın büyümeyi sürdürdürdüğü, umut verici bir yıl oldu. Yılın ikinci yarısında daEMEA genelindeki popüler destinasyonlarda 20 otel daha açmayı planlıyoruz. Başta, zorluklarla karşılaştıklarında gerçek bir özveri ve bağlılık gösteren değerli çalışanlarımız olmak üzere, geçtiğimiz 18 ay boyunca Radisson Hotel Group'a güvenen herkese bizzat teşekkür ediyorum. Desteklerini hiç esirgemeyen ortaklarımıza ve hissedarlarımıza da aynı şekilde minnettarız.”

2021'in başından bu yana, Radisson Hotel Group Atina (Yunanistan), Sicilya (İtalya), Piedmont’un (İtalya) yanı sıra The Telegrap Tbilisi, A Radisson Collection oteli ile Tiflis (Gürcistan) gibi popüler destinasyonlardaki yeni tesisleri bünyesine katmak üzere EMEA'da 33'ün üzerinde otel ile anlaşma sağladı.

İtalya'da ise Radisson Hotel Group, geçtiğimiz günlerde Milano, Venedik, Floransa, Sicilya ve Napoli gibi üst düzey lokasyonlarda yedi yeni otel imzasıyla portföyünü ikiye katladığını duyurdu. Açılan bu yeni oteller arasında, 2026 Kış Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları’na ev sahipliği yapacak olan Contina d’Ampezzo’daki yeni açılan Grand Hotel Savoia Cortina d’Ampezzo, A Radisson Collection Hotel’, butik otellerin ve otel zincirlerinin özelliklerini bünyesinde toplayan ve özel bir deneyim sunan, Milan ve Venedik’teki iki Radisson Collection oteli, Radisson Collection Hotel, Palazzo Touring Club Milan ve Radisson Collection Hotel Palazzo Nani Venice yer alıyor. Diğer tesisler arasında Sicilya'daki Borgo di Luce I Monasteri Golf Resort & Spa, a member of Radisson Individuals ve Piedmont'taki Alagna Mountain Resort & Spa, a member of Radisson Individualsbulunuyor. Radisson Hotel Group, akıllı, esnek ve dinamik çalışma yöntemleri sayesinde yalnızca birkaç yıl içinde İtalya’daki tesis sayısını üç otelden yaklaşık yirmi otele çıkararak portföyünü büyük oranda genişletti.