3. TÜRKİYE TURİZM TEDARİK FUARI SEKTÖRÜ BULUŞTURDU

Otel Satınalma Yöneticileri Derneği (TÜRSAD) tarafından düzenlenen 3. Türkiye Turizm Tedarik Fuarı 24-27 Mart tarihleri arasında Antalya Kunda’da yer alan Royal Seginus Hotel’de gerçekleştiriliyor.

3. TÜRKİYE TURİZM TEDARİK FUARI SEKTÖRÜ BULUŞTURDU

TÜRSAD Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Bilgiç, TÜRSAD olarak amaçlarının, satınalma yöneticileri olarak kaliteli ürünleri en uygun anlamda ilgili yerlere tedarik etmek olduğunu ifade etti ve fuara gösterilen ilgi için teşekkürlerini sundu.

Bülent Bilgiç “ TÜRSAD çatısı altında 3. Türkiye Turizm Tedarik Fuarı’nı Kanl V Tv ve Aktuel Expo işbirliği ile gerçekleştiriyoruz. Bu fuarı sektör ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Yaklaşık 112 tedarikçi turizmci firma fuarda yerini alıyor. Ayrıca bizim sosyal projeler ile ilgili de Down Sendrom Derneği, Kadın girişimcileri Kooperatifi, engelsiz çocuklar spor Kulübü , TEMA ve LÖSEV Vakfı da fuarımızda bulunuyor. Onları da unutmadık ve burada ağırlıyoruz. Yaklaşık otel satın alma yöneticisi ve sektör temsilcilerimizi konaklamalı ya da günü birlik olarak ağırlıyoruz. Gayet verimli geçiyor. Tüm katılımcılara ve misafirlerimize çok teşekkür ediyorum.”

Fuara katılım sağlayan Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED) Onursal Başkanı ve Başdanışmanı Hakan Halit Yeni de, TÜRSAD Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Bilgiç başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu. Yeni, “ Türkiye Otel Satınalma Yöneticileri Derneği’nin düzelmemiş olduğu Turizm Tedarik Fuarı’nın 3.sünü gerçekleştiriyoruz. Biz de Türkiye’deki tüm Hauskeeping Dernekleri Başkanlarımız ile birlikte bu fuara katılım sağlıyoruz. TÜRSAD Yönetim Kurulu Başkanım Bülent Bilgiç başta olmak üzere, tüm yönetimini bu güzel organizasyon için tebrik ediyorum, kutluyorum. Desteğimiz sonuz. Çözüm ortaklarımız ile birlikte bşr araya gelmenin onurunu yaşadık. Nicelerine diyorum” diye konuştu.

Fuara katılan Tedarikçi firmalar da uzun zaman sonra, sektör olarak Turizm Tedarik Fuarı ile bir arada olduklarını, sezonun heyecanını yaşadıklarını ilettiler.