2022'DE GÜÇLÜ BÜYÜME ÖNGÖRÜYOR

2022’ye bakış: Radisson Hotel Group, Asya’ya odaklanmanın yanı sıra yaşam tarzı ve uzun süreli seyahat seçeneklerine odaklanarak 2022’de güçlü büyüme öngörüyor.

2022'DE GÜÇLÜ BÜYÜME ÖNGÖRÜYOR

Radisson Hotel Group, 2021’de yaklaşık 200 anlaşmayla iddialı büyüme ve gelişim planını devam ettirdi. Grup, 2022’de EMEA ve Asya bölgelerinde 400 yeni otel anlaşması yapmayı planlıyor.

2022’de, RadissonHotel Group popüler lüks yaşam tarzı markası Radisson Collection için güçlü büyüme planını devam ettirecek ve önemli merkezlerde çok sayıda yeni otel açılışı yapacak. 2022 yılında açılacak oteller arasında Berlin-Mitte’deki benzersiz konumuyla sabırsızlıkla beklenen ve renovasyonu kısa süre önce tamamlananRadisson Collection Hotel, Berlin;  1800’lü yılların ortalarındaki Parisli Haussmann’ın imza tarzına saygı niteliğinde tasarlananMansard Riyad, A Radisson Collection Hotel, Sri Lanka’nın ünlü sahil kentindeki Radisson Collection ResortGalle ve Bilbao’nun ikonik cazibe merkezlerine dakikalar uzaklıkta şehrin kalbinde yer alan cazip konumuyla Radisson Collection Hotel, GranVía Bilbao yer alıyor. 2021’de Sevilla, Venedik, Milano, Bodrum, Nankin ve Şangay gibi popüler destinasyonlarda açılan Radisson Collection otelleri marka portföyünü işletmede ve geliştirme aşamasında 45 otele ulaştırdı. Grubun 2020 yılında kurulan dönüşüm markası RadissonIndividuals, Rusya, Birleşik Krallık, Hindistan, Belgrad, Atina, Paris ve İstanbul’daki otelleriyle birlikte 2022’de 13’ten fazla yeni destinasyonu bünyesine katacak.

2021 yılında, Grubun resort portföyü kapsamında yaklaşık 20 yeni anlaşma yapıldı ve resort portföyü toplamda işletmede ve geliştirme aşamasında olan 100’ün üzerinde otele ulaştı. Sınırların açılmaya devam etmesi ve tatil amaçlı seyahatlerin yeniden başlamasıyla birlikte, RadissonHotel Group, RadissonResort Dubai Palm Jumeirah ve RadissonBluResortHoiAn’ın açılmasıyla Dubai ve Vietnam gibi önemli resort merkezlerinde dokuzdan fazla otele ulaşarak lifestyleresort portföyünü genişletiyor.

Aynı zamanda Avrupa’nın en büyük lüks markası RadissonBlu’nun 10. yıl dönümü olan 2021’de, Zambiya, Suudi Arabistan, Birleşik Krallık, Fas ve Hindistan’da daha fazla büyüme kaydedilerek 400 otele ulaşıldı. 2021’de, RadissonHotel GroupHindistan’daki 100. otelini açarak önemli bir kilometre taşını daha geride bırakırken Türkiye, Fas, Vietnam, Çin ve İtalya’daki uluslararası lider konumunu pekiştirdi. 300 otele yaklaşan Radisson markası Amsterdam, Dubai, Şangay ve Yeni Delhi gibi şehirlerde varlığını genişletti.

RadissonHotel Group Küresel Gelişim BaşkanıElieYounes şu açıklamayı yaptı: “2021, devam eden küresel COVID-19 salgını nedeniyle heyecanverici ve zorlu bir yıldı. İçinde bulunduğumuz şartlar bizi yenilikler yapmaya zorladı ve bu da beraberinde daha fazla olasılık ve fırsat getirdi. 2022’de daha fazla büyümeye imza atmak için sabırsızlanıyoruz. Şimdiye kadarki yolculuğumuzda bizden desteğini esirgemeyen otel sahiplerine, çalışma arkadaşlarımıza, yatırımcılarımıza, hissedarlarımıza ve misafirlerimize içten teşekkürlerimi sunarım.”

Küresel Gelişim Başkanı ElieYounes’in konuyla ilgili mesajı: