2020 YILINDA 15,8 MİLYON YOLCU TAŞIDI

Emirates'in havalimanındaki yenilikleri seyahatin güvenli bir şekilde yeniden başlamasını kolaylaştırarak daha da gelişmiş bir yolcu deneyimi sağlıyor

2020 YILINDA 15,8 MİLYON YOLCU TAŞIDI

Bir yılda çok şey değişiyor. Temmuz ve Ağustos ayları boyunca devam eden yaz seyahati döneminde, Emirates, Dubai'deki merkezinde yaklaşık 1,2 milyon yolcu ağırladı. 2020 yılının aynı döneminde 402.000 yolcuya hizmet vermişti. Bu veriler, Dubai'ye ve Dubai üzerinden uluslararası seyahatin güvenli ve sorunsuz bir şekilde yeniden başladığını ortaya koyuyor.  IATA'nın en güncel 2021 Dünya Hava Taşımacılığı İstatistikleri'ne göre, Emirates 2020 yılında 15,8 milyon yolcu taşıyarak en büyük uluslararası havayolu şirketi oldu.

Dubai'nin kapılarını tekrar uluslararası ziyaretçilere açtığı tarihten itibaren, Emirates uçuş ağını ve sefer tarifelerini kademeli olarak eski haline getirdi ve Temmuz 2020'de çok az şehirle başladığı bu yolcukta bugün 120'den fazla uçuş noktasına  ulaştı. Havayolu Ekim ayına kadar 20'yi aşkın Emirates rotası üzerinden daha fazla uçuş eklenmeyi planlıyor.

Özellikle uluslararası seyahatte yaşanan bu çalkantılı süreçte, her zaman mümkün olan en iyi seyahat deneyimini sunmayı hedefleyen Emirates, yeni ve yenilikçi yolcu hizmetleri sunmaya, yolcularının ve çalışanlarının sağlığını ve güvenliğini sağlamaya ve tüm dünyadan yolcularına en güncel seyahat bilgilerini sunmaya devam etti. Son 12 aylık süreçte yapılan bu yatırımlar, Emirates'e seyahatlerin yeniden başlamasını kolaylaştırma ve aynı zamanda yolcu deneyimini geliştirme  imkanı verdi.