YÖRESEL ÜRÜNLER FUARINA BÜYÜK İLGİ

Halil ÖNCÜ ( ANTALYA ) - Yöresel ürünlerimizin markalaşması ve ticari değer kazanması yolunda önemli bir buluşma noktası haline gelen YÖREX – Yöresel Ürünler Fuarı’nın on birincisi ANFAŞ-Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenleniyor.

YÖRESEL ÜRÜNLER FUARINA BÜYÜK İLGİ

YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı; 24 Ekim 2021tarihine kadar, her gün, 10:00 -  20.30 saatleri arasında, ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.
Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteğiyle düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı ANFAŞ Fuar Merkezi’nde düzenleniyor. Fuar’da 5 gün boyunca yöresel Anadolu’nun doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine yüzlerce ürün ziyaretçiyle buluşacak.

'Sizin Oraların Nesi Meşhur?', 'Bir Adımda Anadolu' sloganlarıyla ANFAŞ'da düzenlenen fuara, 76 il ve KKTC'den katılım yer alıyor.

Bu yılki YÖREX'te 113 oda ve borsa, 16 kalkınma ajansı, 83'ü kadın toplam 150 kooperatif, 650'nin üzerinde firma, Anadolu'nun her köşesinden toplamda 10 bine yakın yöresel ürünü sergiliyor.
Fuarda, 9 zincir market ve e-ticaret sitesi ile üreticiler ve katılımcılarla yüz yüze iş görüşmeleri imkanı da bulunuyor.