YIL SONU SATIŞ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİLER

Setur’un her yıl düzenlediği satış acenteleriyle buluşma toplantısı bu yıl 25-27 Kasım’da Kaya İzmir Thermal & Convention’da yapıldı. 2018 yılının değerlendirildiği ve 2019 yılı hedeflerinin paylaşıldığı buluşmaya Setur’un 45 satış acentesi ile Genel Müdürlük’ten 50 kişi katıldı.

YIL SONU SATIŞ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİLER

Setur yetkili satış acenteleri toplantısı bu yıl, 45 satış acentesinden 65 kişinin ve Setur yönetim ekibi ile tüm operasyon birimlerinden 50 yetkilinin katılımıyla gerçekleştirildi. Setur’un sunduğu ürünler ile pazarlama faaliyetlerinin ele alındığı toplantıda hizmet ağına yeni katılan acenteler de Setur ailesiyle tanıştı.

Toplantıya katılan Setur Turizm’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Tomruk, 2019 yılında hem Setur’a hem de turizm dünyasına yeni ürün ve hizmetler kazandırmayı amaçladıklarını belirterek şunları söyledi; ‘‘Çağı yakalayan yeni vizyonumuzla faaliyet alanlarımızı sektör dinamikleri doğrultusunda çeşitlendirerek büyümeye devam ediyoruz. Setur olarak 2018’de, dijital yatırımlarımızı gerçekleştirdik. Bu yatırımlara paralel olarak hedefimiz, kalite ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeden büyüyerek ilerlemek. Sektörümüz, şirketimiz, değerli iş ortaklarımız ve de en önemlisi misafirlerimize katma değer sağlayacak her türlü adımı atmaya devam edeceğiz.”

Setur Yıl Sonu Satış Toplantısı’nda en iyi satış yapan acentelerine ve ekip üyelerine toplam 14 dalda ödül verildi. Setur’un satış acentelerini bir araya getiren etkinlik, Setur’un değerlendirme ve strateji paylaşımlarının yanı sıra Setur ailesinin bir araya gelmesi, bağlarının güçlenmesi, yakın iletişim içinde olması ve motivasyon açısından da önem taşıyor.