YENİDEN TIRMANIŞA GEÇTİĞİMİZ BİR YILI GERİDE BIRAKTIK!

Halil ÖNCÜ ( ANTALYA ) - 9'uncusu düzenlenen Uluslararası Resort Turizm Kongresi, kokteylle başladı.

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen Uluslararası Resort Turizm Kongresi, kokteylle başladı. Kokteyl, kongrenin yapılacağı Belek’te NEST Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilirken, sektörün yoğun ilgisi dikkatlerden kaçmadı.

AKTOB Başkanı Dr. Erkan Yağcı  gecede yaptığı konuşmasında sektör olarak 2019 yılının yeniden tırmanışa geçildiği bir yıl olduğunu söyleyerek, 2020 yılında da bu yönde gideceklerini ön gördüklerini söyledi. AKTOB Başkanı Dr. Erkan Yağcı  konuşmasında şunları söyledi:

“Sektörümüzün en önemli buluşmalarından bir tanesi olan 9.Uluslararası Resort Turizm Kongresine hepiniz hoş geldiniz ve onur verdiniz. Sektörümüz için yeniden tırmanışa geçtiğimiz bir yılı gride bırakıyoruz.  2020 yılında a bu yönde gideceğimizi ön görüyoruz.  Hedefimiz elbette büyümek. Çünkü bu coğrafyanın çok daha büyük bir potansiyeli olduğuna inanıyoruz. Bu zenginliğimizi bu potansiyelimizi ülkemizin kalkınmasında daha etkin bir hale getirmek için, nasıl getirebiliriz sorusu yarın gerçekleştirecek olan kongremizin de çıkış noktasıdır. Bu nedenle bir aradayız. Sorumuz da “Nasıl daha iyi olabiliriz?” Yarın da bu sorunun cevabını hep birlikte arayacağız. Hep birlikte geleceği yapılandıracağız. Yarın gerçekleşecek olan kongre programı hepimize fayda sağlayacağı zengin bir içerik ile gerçekleştirilecek. Özellikle bugün içinde bulunduğumuz NEST Kongre Merkezi ve sergi sarayı gerçekten Antalya’mız için bir değer. Bizde bu toplantıyı bu mekanda yapıyoruz. Buradan NEST Kongre Merkezi’ne de şükranlarımı ve teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. 9.Uluslararası Resort Turizm Kongresinin en başta ülkemizin ve turizm sektörümüzün gelişmesine katkı sağlamasını diliyor ve bizlerle olduğunuz için teşekkür ediyorum”