YENİ BAŞKAN EREN GÜNGÖR...

Profesyonel Animasyon Yöneticileri Derneği (PAYD) başkanlığında yapılan olağanüstü genel kurulda yeni başkan oy birliğiyle eski kurucu başkan Eren Güngör oldu

YENİ BAŞKAN EREN GÜNGÖR...

Profesyonel Animasyon Yöneticileri Derneği (PAYD) başkanlığında yapılan olağanüstü genel kurulda yeni başkan oy birliğiyle eski kurucu başkan Eren Güngör oldu. Başkan yardımcılığına ise Barış Nam ve Sayman Edip Buran getirildi.

Yine, yeni, yeniden...

Son dört senedir aktif olmayan derneği kalkındırmak için harekete geçilen bu seçime ellidokuz kişiden oluşan otel animasyon müdürü ve şirket sahibi katıldı. Kokteyl ile başlayan organizasyon bir dönem önceki başkan Murat Gencer'in konuşmasıyla devam etti. Murat Gencer konuşmasında derneğin bundan önceki faaliyetlerini ve bundan sonra yapılması gerekenleri öneri olarak katılımcılara aktardı. Kurucu başkan Eren Güngör'den bayrağı aldığını ve şimdi tekrar Güngör'ün başkan olmasından bir hayli mutlu olduğunu söyleyen Gencer'e yaptığı hizmetlerden ötürü plaket verildi. Yoğun geçen genel kurul toplantısı fotoğraf çekimiyle son buldu.