ÜST DÜZEY GÖREVLENDİRMELER...

İstanbul’un tarih kokan gözde semti Karaköy’ün merkezinde hizmete açılacak JW MarriottIstanbulBosphorus ve yine Marriott International zincirinin bir parçası olan Beyoğlu’ndaki Sheraton Istanbul City Center’ın otel müdürü, satış ve pazarlama direktörü ve insan kaynakları direktörü atamaları gerçekleştirildi.

ÜST DÜZEY GÖREVLENDİRMELER...

JW Marriott Istanbul Bosphorus’un Otel Müdürü görevine atanan Sevtap Polat, sırasıylaThe Ritz-Carlton Istanbul’da Beverage & Lounge Müdürü, Ritz Carlton Singapur’da Yiyecek ve İçecek Direktör Yardımcısı, Ritz Carlton Dubai’de Yiyecek ve İçecek Müdürü, Shangri-La Bosphorus Istanbul’da Yiyecek ve İçecek Direktörü, Divan Hotel’de Operasyon Direktörü ve Fairmont Quasar Istanbul’da ise Yiyecek ve İçecek Direktörü görevlerinde yer aldı. The Ritz-Carlton Moskova otelinin açılış kadrosunda da yer alan Polat, ana dili Türkçe dışında çok iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Sheraton Istanbul City Center’ın Otel Müdürü görevine atanan Pelin Ulusoy, kariyerine Ankara HiltonSA’da başladı. Ardından Çırağan Palace Kempinski Istanbul ve Hotel Plaza Athénée New York’ta çalışan Ulusoy, Conrad Brussels ve Conrad Bangkok’ta yurdışı kariyerine devam ettikten sonra Conrad Istanbul Bosphorus’ta Satış ve Pazarlama Direktörü, The Istanbul Edition’da Satış ve Pazarlama Direktörü, The Grand Tarabya’da Operasyon Direktörü, Hilton Istanbul Maslak’ta İş Geliştirme Direktörü görevlerinde yer aldı. Bilkent Üniversitesi Turizm Bölümü’nü bitiren Ulusoy, çok iyi derecede İngilizce bilmektedir.

JW Marriott Istanbul Bosphorus ve Sheraton Istanbul City Center’ın Satış ve Pazarlama Direktörü görevine atanan Nur Bilgin ise Ege Üniversitesi Otel Yönetimi bölümünden mezun oldu. Çok iyi derecede İngilizce bilen Bilgin,kariyerine Swissotel The Bosphorus, Istanbul’da başladı. Çeşitli pozisyonlarda deneyim kazandıktan sonar Swissotel Grand Efes İzmir’in açılış ekibinde Satış Direktörü, Radisson BLU Conference &Airport Hotel Istanbul’da Satış ve Pazarlama Direktörü, Divan Istanbul City ve açılış ekibinde olduğu Divan Istanbul otellerinin Satış ve Pazarlama Direktörü, deliveringdelight.com’un Orta Doğu ve Doğu Avrupa Genel Müdürü, Istanbul Marriott Hotel Şişli’de Satış ve Pazarlama Direktörü görevlerinde yer aldı. Nur Bilgin’in liderliğindeki Istanbul Marriott Hotel Şişli Satış ve Pazarlama ekibi, 2018 yılında gösterdikleri üstün performans sebebiyle, Marriott International Elite Ödülleri kapsamında once Avrupa’nın ve ardından Dünyanın en iyi Ekibi ödülünü kazandı.

JW Marriott Istanbul Bosphorus ve Sheraton Istanbul City Center’ın İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine atanan Güliz Erkan Dündar, İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünü bitirdikten sonar kariyerine Türk Hava Yolları’nda başladı. İnsan Kaynakları alanındaki kariyerine Radison SAS Conference & Airport Hotel’de başlayan Güliz Erkan Dündar, Hilton Istanbul Bosphorus’da İnsan Kaynakları Direktör Yardımcısı ve W Istanbul’da İnsan Kaynakları Direktörü görevlerinde yer almıştır. Çok iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Yıl sonuna doğru tarihi güzelliklere sahip Karaköy’de hizmete açılacak JW MarriottIstanbulBosphorus ve şehrin merkezinde Beyoğlu’nda yer alan Sheraton Istanbul City Center’ın Güvenlik Direktörü Bülent Arslan ve Teknik Direktörü ise Sinan Kılbaş olarak belirlendi.