TUYED'DEN TÜROB'A ZİYARET

Turizm Yazarları Derneği (TUYED), Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin'e bir nezaket ziyaretinde bulundu. TÜROB'un Elmadağ'daki ofisinde bir araya gelen her iki sektör meslek kuruluşu temsilcileri uzun yıllardır devam eden işbirliğinin devamı ve yeni projelerde dayanışma içinde içinde olma konusunda bir kez daha hem fikir oldu.

TUYED'DEN TÜROB'A ZİYARET

TUYED Başkanı Kerem Köfteoğlu, Başkan Yardımcısı Hatice Ünal Bilen ve Yönetim Kurulu üyesi Özlem Kapar Bayburs'a ev sahipliği yapan TÜROB Başkanı Müberra Eresin ve Basın Temsilcisi Belma Toprak, turizm sektörünün son durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Eresin, özellikle sayısal istatistiklerin paylaşıldığı konaklama sektörüne ilişkin son verilerin yer aldığı raporların basında geniş yer almasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Turizm basının sektörün gelişimi ve yükselişi için kilit rol oynadığını ifade eden Eresin, TUYED'in yeni yönetimi ile geçmişten bu yana hep olduğu gibi işbirliğine devam edeceklerini ve yeni projelerde her zaman destek vereceklerini belirtti. Eresin, TÜROB'un çok yoğun bir dönem geçirdiğini vurgulayarak, diğer meslek kuruluşları ile iyi ilişkilerin turizmi çok daha iyi bir konuma taşıyacağının da altını çizdi.

Kerem Köfteoğlu da, Eresin'e TUYED'in yeni projelerinden bahsetti. TUYED'teki yeni yapılanmaya ilişkin TÜROB Başkanı'na bilgi veren Köfteoğlu, "Sizin basınla düzenli olarak paylaştığınız istatistiki raporlar biz gazeteciler için önemli veriler içeriyor. Bu tarz çalışmaların sektöre yayılmasını diliyoruz" dedi.   TUYED'in önümüzdeki günlerde yeni bir bülten çıkaracağını anlatan Köfteoğlu, konaklama kesiminden bilgi paylaşımı ve bültenin dağıtılması konularında destek beklediklerini söyledi.