TUYED BAŞKANI DEĞİŞTİ. YENİ BAŞKAN, MUSA ALİOĞLU!

Kısa adı TUYED olan Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği (Association of Tourism Writers and Journalists) Başkanlığı’na gazeteci -yazar Musa Alioğlu seçildi.

TUYED BAŞKANI DEĞİŞTİ. YENİ BAŞKAN, MUSA ALİOĞLU!

Bir süre önce yapılan genel kurulda TUYED Başkanlığı’na Kerem Köfteoğlu, Genel Sekreterliğe de Musa Alioğlu seçilmişti. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle başkanlıktan ayrılan ve yerini Musa Alioğlu’na bırakan Kerem Köfteoğlu Yönetim Kurulunda Genel Sekreter olarak görevine devam edecek.

Başkanlığa Musa Alioğlu’nun getirildiği TUYED Yönetim Kurulu’nda Başkan Yardımcılıklarını Cem Polatoğlu ve Hatice Ünal Bilen, Saymanlığı Mehmet Ali Doğan, Yeni Medya Koordinatörlüğü’nü Murat Özbilgin ve Antalya Temsilciliği’ne ise Emin Demir yapıyor.

Musa Alioğlu kimdir?

Trabzon’da doğan Musa Alioğlu, yüksek öğrenimini Türk Dili ve Edebiyatı alanında yaptı. Gazeteciliğe 1979’da Karadeniz Gazetesi’nde başlayan Alioğlu, Hürriyet, Son Havadis ve Dünya Gazeteleri’nde çalıştı ve TRT2’de bir süre program yaptı. Halen Yeni Birlik Gazetesi’nde turizm ve havacılık konularında yazı yazan Musa Alioğlu, devlet basın bursuyla İngiltere’de dil eğitimi aldı. Türkiye Gazeteciler Sendikası İstanbul Şube Başkanlığı ve Basın Konseyi Yüksek Kurul Üyeliği de yapan Alioğlu FIJ üyesi ve sürekli basın kartı sahibi.