TÜRSAB’IN ŞUBAT, MART VE NİSAN AYI İÇİN PLANLANAN YURTDIŞINDA GERÇEKLEŞTİRECEĞİ WORKSHOP’LAR DEVAM EDİYOR

Turizm Çalıştayı Şubat ayında Slovenya’da turizm yöneticilerini bir araya getirecek

Slovenya’ nın ev sahipliğinde, TÜRSAB ve THY Ljubljana Müdürlüğü işbirliğinde yapılacak Türkiye Temalı Turizm Çalıştayı, 12 Şubat 2018 tarihinde Slovenya’nın Ljubljana şehrinde gerçekleştirilecek. Çalıştay kapsamında Slovenya’dan Türkiye ile çalışan outgoing acentalarının yanı sıra Türkiye’den de incoming acenta yetkilileri B2B görüşmeler gerçekleştirecek.

Şubat ayında Üsküp’te yapılacak Turizm Çalıştayı ile tanıtımlar devam edecek

21 Şubat 2018’de THY Üsküp Müdürlüğü, Makedonya Turizm Ticaret Odası ve TÜRSAB işbirliğinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Temalı Turizm Çalıştayı’ nda Türkiye ile çalışan Makedon outgoing acentalarıyla birlikte incoming odaklı çalışan TÜRSAB üyeleri ikili görüşmelerde bir araya gelecek.

Mart ayı Turizm Çalıştayı Prag’da

THY Prag Müdürlüğü ve TÜRSAB işbirliğinde yapılacak olan bir diğer çalıştay ise,1 Mart 2018’de Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da gerçekleşecek olan Türkiye tanıtım etkinliği. Etkinlik kapsamında Prag’dan Türkiye ile çalışan acentaların yanı sıra yine incoming odaklı çalışan TÜRSAB üyeleri de yer alacak.

Mart ayı çalıştayları Danimarka - Finlandiya’da devam ediyor

Mart ayı içerisinde yapılması planlanan bir diğer etkinlik ise, T.C Helsinki Kültür ve Tanıtma Müşavirliği, THY Helsinki ve THY Kopenhag Müdürlükleri ve TÜRSAB işbirliğinde gerçekleştirilmesi düşünülen Türkiye Temalı Turizm Çalıştayı 14- 17 Mart arasında Helsinki ve Kopenhag şehirlerinde gerçekleştirilecek etkinlikte Finlandiya ve Danimarka’dan Türkiye ile çalışan acentaların yanı sıra incoming odaklı çalışan TÜRSAB üyeleri de yer alacak.

Türkiye Tanıtım Etkinliği 12 Nisan’da Varşova’da

Polonya’nın Varşova kentinde yapılacak olan Türkiye Temalı Turizm Çalıştayı, 12 Nisan 2018’de T.C Varşova Kültür ve Tanıtma Müşavirliği, THY ve TÜRSAB işbirliğinde gerçekleştirilecek. Polonya’dan Türkiye ile çalışan outgoing acentalarının yanı sıra incoming odaklı çalışan TÜRSAB üyeleri B2B toplantılarda kart alış verişinde bulunacak.