TÜRSAB'DAN ÇANAKKALE ÇIKARTMASI

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya ve Yönetim Kurulu üyeleri Çanakkale-Körfez BTK Başkanı Ahmet Çelik'in ev sahipliğinde bölgeyi gezdi.

TÜRSAB'DAN ÇANAKKALE ÇIKARTMASI

TÜRSAB Genel Başkanı Firuz Bağlıkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Halil Kalay,Ali Bilir,TÜRSAB Çanakkale Bölge Başkanı Ahmet Çelik,Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Altuntaş Çanaklale Valisi'ne Turizme son 3 yıldır verdikleri destekten dolayı tesekkür için ziyarette bulundular.

TÜRSAB Heyeti, Çanakkale-Körfez BTK Başkanı Ahmet Çelik’in ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda seyahat acentası temsilcileri ile bir araya geldi. Karşılıklı sohbet şeklinde geçen toplantıda bölgeye ait talepleri dinleyen TÜRSAB Heyeti, bugüne kadar hayata geçirilen projeler hakkında da ayrıntılı bilgiler verdi.

Çanakkale-Körfez BTK Başkanımız Ahmet Çelik bölgelerine gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile geitiriken "  Bölge acenteleri ile bir araya gelen Genel Başkan bölgenin sorunlarını ve taleplerini dinledi Kolin otelde gerçekleştirilen toplantı bölge turizmi için verimli geçti. Teşekkür ediyoruz"dedi.

Heyet ayrıca Çanakkale ziyaretlerinde Turuva müzesi Tevfikiye Arkeoköyü ve Antik kenti de ziyaret etti.