TÜRSAB AKDENİZ BTK'DA FERİT TURGUT YENİDEN BAŞKAN

Halil ÖNCÜ ( ANTALYA ) - TÜRSAB Akdeniz Bölge Temsil Kurulu (BTK) Seçimleri, yeni BTK ofisinde gerçekleştirildi.

TÜRSAB AKDENİZ BTK'DA  FERİT TURGUT YENİDEN BAŞKAN

Antalya (Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Korkuteli, Muratpaşa) Burdur, Isparta illeri ve ilçelerini kapsayan seçimde Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Özden ve Özgen Uysal ile Batı Antalya Bölge Başkanı Rıza Perçin de yer aldı.

Mevcut Başkan Ferit Turgut ve Kerim Çavuşoğlu listesinin yarıştığı seçimde, Ferit Turgut oylama sonucu 308 geçerli oyun 190’ınını alarak TÜRSAB Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı oldu ve güven tazeledi. Rakibi Kerim Çavuşoğlu da 118 oy aldı. 3 oyu geçersiz çıktı.

TÜRSAB Akdeniz BTK Başkanı Ferit Turgut seçimlerden sonra yaptığı açıklamada değişim amacıyla çıktıkları yolda değişimin devam ettiğini belirterek, “ Bizleri bu göreve layık gören tüm üye arkadaşlarımıza ve rakip olarak centilmence yarıştığımız Kerim Çavuşoğlu ve ekibine çok de ayrıca teşekkür ediyorum. Hiçbir üyemiz kendisini öteki gibi düşünmeden her daim bizimle beraberdir. Kendilerini toplantılarımıza bekliyor katkı sunmalarını bekliyoruz. Burası tüm üyelerimizin. Her çalışma grubunu beraber yapacağız. Güzel bir yarıştı”dedi.

Ferit Turgut Başkanlığında TÜRSAB Akdeniz Başkanlığı Bölge Temsil Kurulu ise şu şekilde belirlendi:

Başkan: Ferit Turgut ( Kesit Turizm )

Asil Üyeler: Recep Şamil Yaşacan (Enda Turizm ) – Rafi Rfioğlu ( Alfa İati Tur ) – İlknur Fidan Kepez ( Sanitas Travel ) – Öznur Köse ( Skyline Travel ) – Şeref Özcan ( Checkin Travel Turizm ) – Tuncay Kaya ( Hana Turizm )

Yedek Üyeler: Aşkım Ünlü ( HR Event Turizm ) – Volkan Gökalp ( Safari Turizm ) – Nurullah Bilgeç ( Markantalya Turizm ) – Ferhat Şenaydın ( Book To World Travel ) – Celal Öner ( Deylem Turizm ) – Hanifi Güvenbaş ( Güvenbaş Turizm ) – Deniz Gürlersan ( Kaden Golf Travel Turizm )