TÜROFED BAŞKANI ÇORABATIR: TANITIM VAZGEÇİLMEZ BİR UNSURDUR!

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’na seçilen yeni üyeleri kutlayan TÜROFED ( Türkiye Otelciler Federasyonu) Başkanı Sururi Çorabatır, Tanıtımın vazgeçilmez bir unsur olduğunu söyledi.

TÜROFED BAŞKANI ÇORABATIR: TANITIM VAZGEÇİLMEZ BİR UNSURDUR!

Halil Öncü’ye açıklamalarda bulunan Sururi Çorabatır, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı'na seçilenleri öneml bir görev beklediğini söyledi.

Bşkan Sururi Çorabatır “Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı bizim için önümüzdeki yıllarda çok önemli bir kurum haline gelecek. Bu sene kuruluş aşamasında ve Türkiye Otelciler Federasyonu olarak Sayın Bakanımız ile birçok görüş ve toplantı yaparak görüş alışverişinde bulunduk. Tabii  yönetim kuruluna ilk atamaları Bakanlığımız yaptı. Bu oluşumdan sonra seçim süreci geldi. Türkiye’nin her tarafından seçimler yapıldı. Yönetime seçilen arkadaşların hakikatten çok önemli bir göreve geldiklerini düşünüyorum. Çünkü Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın kuruluş amaçlarından bir tanesi gerek sektörden gelen paraların, gerek kamudan gelen paraların hepsinin birleştirilmesi ve birleştirildikten sonra da tek bir merkez adı altında Türkiye’nin genel tanıtımı ile ilgili harcanacak olması bizim için önemli. Tanıtım vazgeçilmez bir unsurdur. Ne kadar iyi sezonlar geçirsek de, iyi bir 2020’yi bekliyor olsak bile tanıtımdan bir an bile ayrılmamamız lazım. Bu çok önemli. Bu bilinç ile de Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’na seçilen yeni üyelere de başarılar diliyorum” diye konuştu.